Passport Ergo Klem-on Handvatten

€ 21,75 € 16,90

Bespaar 22% (-€ 4,85)

48-72hrs

Specificaties Passport Ergo Klem-on Handvatten

  • EZee fit klemsysteem
  • Ergonomische vorm
  • Krayton-rubberachtige materialen met dubbele dichtheid voor optimale controle en comfort
  • Stabiele, schokabsorberende basislaag met zachte gel op de handpalm
  • Geleverd met push-in harspluggen

Omschrijving

De Passport Ergo Klem-on Handvatten zijn de perfecte keuze voor fietsers die op zoek zijn naar comfort en controle tijdens het rijden. Deze handvatten zijn voorzien van het EZee fit klemsysteem, waardoor ze gemakkelijk op de fiets kunnen worden bevestigd en stevig op hun plaats blijven zitten.

De ergonomische vorm van deze handvatten zorgt voor een comfortabele grip en voorkomt vermoeidheid van de handen tijdens lange ritten. De Krayton-rubberachtige materialen met dubbele dichtheid bieden optimale controle en comfort, terwijl de stabiele, schokabsorberende basislaag met zachte gel op de handpalm zorgt voor extra demping en bescherming tegen trillingen.

De Passport Ergo Klem-on Handvatten worden geleverd met push-in harspluggen, waardoor ze gemakkelijk te installeren zijn en een naadloze afwerking bieden. Kortom, deze handvatten zijn een uitstekende keuze voor elke fietser die op zoek is naar comfort, controle en duurzaamheid.

Over Passport

Passport Lanceerde zijn eerste product in 2006. Sindsdien heeft het merk veel nieuwe fietsproducten en accessoires op de markt gebracht. De catalogus is uitgebreid en omvat nu een breed scala aan producten. Het merk maakt professionele producten van materialen van de hoogste kwaliteit..

Iedereen in het Passport team is een fietsliefhebber en betrokken bij de ontwikkeling van de producten; van het initiële ontwerp tot het rigoureuze testen van de producten in alle weersomstandigheden. Het team besteedt veel tijd op hun hoofdkantoor in Ely, Cambridgeshire, Verenigd Koninkrijk en onderzoekt daar elk detail, zodat ze de kwaliteit van hun producten kunnen garanderen. Het doel is om geweldige accessoires van de hoogste kwaliteit te ontwikkelen.

Reviews Passport Ergo Klem-on Handvatten

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Passport Ergo Klem-on Handvatten kochten, kochten ook

Recent bekeken producten