Zadelpenklem 31.8 Passport voor Bagagedragers - Zwart

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Zadelpenklem 31.8 Passport voor Bagagedragers - Zwart

  • Geanodiseerde 6061 aluminium klem.
  • Diameter: 31,8 mm.
  • Voor 27,2 mm zadelpennen.
  • Cr-Mo M6 schroeven.
  • Geïntegreerde M5-rekmontagepunten.
  • Gewicht: 38g

Omschrijving

De Zadelpenklem 31.8 Passport voor Bagagedragers Zwart is een hoogwaardige klem die is gemaakt van geanodiseerd 6061 aluminium. Deze klem heeft een diameter van 31,8 mm en is geschikt voor 27,2 mm zadelpennen. De Cr-Mo M6 schroeven zorgen voor een stevige bevestiging van de klem op de zadelpen.

Deze zadelpenklem heeft geïntegreerde M5-rekmontagepunten, waardoor het mogelijk is om bagagedragers of andere accessoires aan de klem te bevestigen. Dit maakt de klem zeer veelzijdig en geschikt voor verschillende soorten fietsen.

Met een gewicht van slechts 38g is deze zadelpenklem zeer licht en zal het de prestaties van de fiets niet beïnvloeden. De zwarte kleur geeft de klem een strakke en moderne uitstraling die goed past bij de meeste fietsen.

Over Passport

Passport Lanceerde zijn eerste product in 2006. Sindsdien heeft het merk veel nieuwe fietsproducten en accessoires op de markt gebracht. De catalogus is uitgebreid en omvat nu een breed scala aan producten. Het merk maakt professionele producten van materialen van de hoogste kwaliteit..

Iedereen in het Passport team is een fietsliefhebber en betrokken bij de ontwikkeling van de producten; van het initiële ontwerp tot het rigoureuze testen van de producten in alle weersomstandigheden. Het team besteedt veel tijd op hun hoofdkantoor in Ely, Cambridgeshire, Verenigd Koninkrijk en onderzoekt daar elk detail, zodat ze de kwaliteit van hun producten kunnen garanderen. Het doel is om geweldige accessoires van de hoogste kwaliteit te ontwikkelen.

Reviews Zadelpenklem 31.8 Passport voor Bagagedragers - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Zadelpenklemmen

Klanten die Zadelpenklem 31.8 Passport voor Bagagedragers - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten