Park Tool BBT-9 Bottom Bracket en Crank Arm Werktuig

€ 34,99 € 23,99

Bespaar 31% (-€ 11,00)

2 Reviews
90% of 100

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Park Tool BBT-9 Bottom Bracket en Crank Arm Werktuig

  • Voor het verwijderen en installeren van externe lagers crankset bottom brackets zoals Shimano®, Hollowtech II®, Campagnolo® Ultra-Torque™ en Power Torque™, Race Face®, FSA®, SRAM®, Truvativ®, Chris King®, Phil Wood®, Hawk Racing, Token® en Fulcrum®.
  • Een zijde met 16 lasergesneden groeven houdt de inkepingen van de bottom bracketcups stevig vast.
  • Andere zijde past in de 8 interne groeven van de crank arm beschermkap.
  • Plastic beklede handvat voor een stevige en comfortabele grip.
  • Aanbevolen draaimoment voor bottom bracketcups: 35 – 50 Nm.
  • Aanbevolen draaimoment voor crank arm-bout: 0,4 – 0,7 Nm.

Omschrijving

De Park Tool BBT-9 puller kan gebruikt worden met het installeren en demonteren van Shimano®, Hollowtech II®, Campagnolo® Ulta-Torque™, en vele andere externe lagers crankset bottom brackets. Het kan ook gebruikt worden om Shimano® en Hollowtech® crank arm-bouten met 8 interne groeven te installeren en demonteren.

De Park Tool BBT-9 bottom bracket trekker is gemaakt van een zeer duurzaam metaal. Let op(!), dit instrument heeft een lange hendel an dfaarom is het mogelijk om het instrument of de fietsonderdelen te beschadigen door te veel te aandraaien tijdens het installeren. Dit instrument past bij cups en lockringen met 16 externe groeven en een buitenste diameter van ongeveer 44mm.

Over Park Tool

Parktool is een merk dat zich exclusief bezighoudt met het vervaardigen van fietsgereedschappen. Het merk maakt innovatieve producten van hoge kwaliteit en biedt daarbij een geweldige service. Parktool is opgericht in1963 in Minnesota en is bij uitstek het merk voor fietsmonteurs geworden. Het Amerikaanse bedrijf heeft in de loop van de jaren vorm gekregen door samen te werken met kleine fietsenwinkels. Hierdoor konden ze continue producten maken die perfect pasten bij de behoeften van de markt. Vandaag de dag blijft het Parktool team er hard aan werken om de beste producten en service te kunnen bieden aan alle fietsmonteurs, zowel professionals als amateurs.

Andere producten van Fietsgereedschap

Klanten die Park Tool BBT-9 Bottom Bracket en Crank Arm Werktuig kochten, kochten ook

Recent bekeken producten