Park Tool BBT-22 Bottom Bracket Verwijderaar

€ 23,40 € 19,40

Bespaar 17% (-€ 4,00)

48-72hrs

Specificaties Park Tool BBT-22 Bottom Bracket Verwijderaar

  • Hoge kwaliteit en kleine omvang.
  • Gemaakt van gesmede metaal.
  • Met 20 integrale ring gears.
  • Geschikt voor het installeren en verwijderen van Shimano ISIS Drive bottom brackets.

Omschrijving

De Park Tool BBT-22 Bottom Bracket Verwijderaar is een hoogwaardig gereedschap dat speciaal is ontworpen voor het installeren en verwijderen van Shimano ISIS Drive bottom brackets. Het gereedschap is gemaakt van gesmeed metaal en heeft een kleine omvang, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is en weinig opbergruimte in beslag neemt.

De BBT-22 is voorzien van 20 integrale ring gears, waardoor het gereedschap een uitstekende grip heeft op de bottom bracket. Dit zorgt voor een veilige en efficiënte installatie of verwijdering van de bottom bracket. Het gereedschap is geschikt voor zowel professionele fietsenmakers als voor fietsliefhebbers die graag zelf aan hun fiets sleutelen.

Met de Park Tool BBT-22 Bottom Bracket Verwijderaar heb je een betrouwbaar en duurzaam gereedschap in handen dat je keer op keer kunt gebruiken. Het is een onmisbaar gereedschap voor iedereen die serieus met fietsen bezig is.

Over Park Tool

Parktool is een merk dat zich exclusief bezighoudt met het vervaardigen van fietsgereedschappen. Het merk maakt innovatieve producten van hoge kwaliteit en biedt daarbij een geweldige service. Parktool is opgericht in1963 in Minnesota en is bij uitstek het merk voor fietsmonteurs geworden. Het Amerikaanse bedrijf heeft in de loop van de jaren vorm gekregen door samen te werken met kleine fietsenwinkels. Hierdoor konden ze continue producten maken die perfect pasten bij de behoeften van de markt. Vandaag de dag blijft het Parktool team er hard aan werken om de beste producten en service te kunnen bieden aan alle fietsmonteurs, zowel professionals als amateurs.

Reviews Park Tool BBT-22 Bottom Bracket Verwijderaar

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Park Tool BBT-22 Bottom Bracket Verwijderaar kochten, kochten ook

Recent bekeken producten