Pacifico Speed/Slow Life V2.0 Sokken Roze

€ 18,95

Product beëindigd

Maak je geen zorgen, we hebben duizenden producten voor je!

U kunt vergelijkbare producten vinden door

Specificaties Pacifico Speed/Slow Life V2.0 Sokken Roze

  • Ontworpen in Barcelona.
  • Samenstelling: Katoen 70%, Polyamide 25%, Lycra 5%.
  • Verstevigde hiel en tip.
  • Elastische instap die de sok rond jouw voet laat passen.
  • Opdruk "All my socks are dope" op het rubber. Geborduurd merklogo.
  • Maten: S-M (36-41), L-XL (42-46).
  • Wasmachine op 30 °C / 86 °F. Vermijd bleken, droogkast of strijken. NIEUW: reflectieve punten van 3M bestand tegen scheuren.
  • 3 sokken om met elkaar te wisselen.

Omschrijving

Beschouw jouw stad als de ideale plaats om te fietsen. Volg de skyline, ga zonder obstakels. Schitter in de nacht terwijl je tussen de autolichten trapt. Kies jouw eigen levensstijl: Speed of Slow Life? Slow Speed Life sokken hebben een update gekregen met technische details om de prestaties verder te verbeteren. Reflectieve punten van 3M om 's nachts gezien te worden. Mesh stof om de lucht te laten vloeien en jouw voeten te ventileren tijdens het fietsen. Nu zal je beter gezien worden en je voeten koel houden.

Over Pacific and Co

Pacific & Co werd geboren in Barcelona op een rustige avond op een terras, met als doel een kans te geven aan een soms nogal vergeten kledingsstuk: sokken. De idee is om deze te transformeren in een canvas waarop creativiteit en inspiratie kunnen botvieren.Design sokken geïnspireerd op de natuur en de laatste trends. Geproduceerd in Spanje onder supervisie van textielexperts, zijn Pacifico sokken een garantie voor comfort en kwaliteit.

Ontworpen in Barcelona, wereldwijd gedragen. Pacific & Co ondersteunt atleten van de stad, artiesten en gelijkgezinden. Onze idealen zijn: zelf-expressie, vrijheid van individueel denken, passie en hard werk.

Andere producten van Cadeau voor fietser

Klanten die Pacifico Speed/Slow Life V2.0 Sokken Roze kochten, kochten ook

Recent bekeken producten