Pacifico Ride In Peace Sokken - Zwart

48-72hrs

Specificaties Pacifico Ride In Peace Sokken - Zwart

  • Airflow Technology mesh designed for a maximum ventilation.
  • Leg + welt height of closer to 16,5 cm
  • Thick upper cuff for stability
  • Airchband support offers mid-foot stability for a better fit. Prevents sliding moves during activity. Located in the arch of the foot, it also provides for venous return and recovery.
  • Maten: S-M (37-41), L-XL (42-46).

Omschrijving

De Pacifico Ride In Peace Sokken met technische specificiteit zijn ontworpen voor sporten zoals: fietsen, hardlopen of crossfit. Ze zijn ademend en worden aanbevolen voor gebruik bij hoge temperaturen.

Over Pacific and Co

Pacific & Co werd geboren in Barcelona op een rustige avond op een terras, met als doel een kans te geven aan een soms nogal vergeten kledingsstuk: sokken. De idee is om deze te transformeren in een canvas waarop creativiteit en inspiratie kunnen botvieren.Design sokken geïnspireerd op de natuur en de laatste trends. Geproduceerd in Spanje onder supervisie van textielexperts, zijn Pacifico sokken een garantie voor comfort en kwaliteit.

Ontworpen in Barcelona, wereldwijd gedragen. Pacific & Co ondersteunt atleten van de stad, artiesten en gelijkgezinden. Onze idealen zijn: zelf-expressie, vrijheid van individueel denken, passie en hard werk.

Reviews Pacifico Ride In Peace Sokken - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietssokken

Klanten die Pacifico Ride In Peace Sokken - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten