Pacifico Ride In Peace Sokken - rood

48-72hrs

Specificaties Pacifico Ride In Peace Sokken - rood

  • Airflow Technology mesh ontworpen voor een maximale ventilatie.
  • Been + welt hoogte van bijna 16,5 cm
  • Dikke bovenmanchet voor stabiliteit
  • Airchband-ondersteuning biedt middenvoetstabiliteit voor een betere pasvorm. Voorkomt glijdende bewegingen tijdens activiteit. Gelegen in de voetboog, zorgt het ook voor veneuze terugkeer en herstel.
  • Maten: S-M (37-41), L-XL (42-46).

Omschrijving

De Pacifico Ride In Peace Sokken zijn de roodgekleurde, hoogwaardige sokken voor fietsers die er goed uitzien en ook zeer comfortabel zijn. Deze sokken zijn gemaakt van een innovatief Airflow Technology Mesh om maximale ventilatie te bieden. Het ontwerp van de sokken is zo gemaakt dat het luchtcirculatie bevordert, wat bijdraagt ​​aan de prestaties en comfort voor de fietser.

Het Leg + welt stuk is bijna 16,5 cm hoog en geeft extra ondersteuning aan de enkel en de voet. De dikke bovenste sokkel zorgt ervoor dat de sokken op hun plaats blijven tijdens de fietsactiviteiten. De Pacifico Ride In Peace sokken zijn ook voorzien van Airchband ondersteuning, die de middenvoet stabiliteit biedt voor een betere pasvorm. Deze ondersteuning is gelokaliseerd in het midden van de voet en zorgt ook voor veneuze terugkeer en herstel.

De sokken zijn verkrijgbaar in twee maten, namelijk S-M (37-41) en L-XL (42-46). Dankzij de combinatie van comfort, prestaties en esthetisch design is de Pacifico Ride in Peace sok de perfecte aanvulling op de garderobe van elke fietser die ook van stijl en kwaliteit houdt.

Over Pacific and Co

Pacific & Co werd geboren in Barcelona op een rustige avond op een terras, met als doel een kans te geven aan een soms nogal vergeten kledingsstuk: sokken. De idee is om deze te transformeren in een canvas waarop creativiteit en inspiratie kunnen botvieren.Design sokken geïnspireerd op de natuur en de laatste trends. Geproduceerd in Spanje onder supervisie van textielexperts, zijn Pacifico sokken een garantie voor comfort en kwaliteit.

Ontworpen in Barcelona, wereldwijd gedragen. Pacific & Co ondersteunt atleten van de stad, artiesten en gelijkgezinden. Onze idealen zijn: zelf-expressie, vrijheid van individueel denken, passie en hard werk.

Reviews Pacifico Ride In Peace Sokken - rood

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietssokken

Klanten die Pacifico Ride In Peace Sokken - rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten