Pacifico Ride In Peace Sokken - groente

48-72hrs

Specificaties Pacifico Ride In Peace Sokken - groente

  • Airflow Technology mesh ontworpen voor een maximale ventilatie.
  • Been + welt hoogte van bijna 16,5 cm
  • Dikke bovenmanchet voor stabiliteit
  • Airchband-ondersteuning biedt middenvoetstabiliteit voor een betere pasvorm. Voorkomt glijdende bewegingen tijdens activiteit. Gelegen in de voetboog, zorgt het ook voor veneuze terugkeer en herstel.
  • Maten: S-M (37-41), L-XL (42-46).

Omschrijving

De Pacifico Ride In Peace Sokken zijn de perfecte sokken voor elke fietser die op zoek is naar comfort en stabiliteit tijdens het fietsen. Deze sokken zijn ontworpen met Airflow Technology mesh, wat zorgt voor maximale ventilatie en voorkomt dat je voeten oververhit raken tijdens het fietsen.

De sokken hebben een lengte van ongeveer 16,5 cm en zijn voorzien van een dikke bovenste manchet voor extra stabiliteit. De Airchband support biedt ook mid-foot stabiliteit voor een betere pasvorm en voorkomt dat je voeten tijdens het fietsen gaan schuiven. Dit zorgt voor een betere bloedcirculatie en snellere hersteltijd.

De Pacifico Ride In Peace Sokken zijn verkrijgbaar in twee maten: S-M (37-41) en L-XL (42-46). Of je nu een professionele fietser bent of gewoon op zoek bent naar comfortabele sokken voor je dagelijkse fietstocht, deze sokken zijn een must-have voor elke fietser.

Over Pacific and Co

Pacific & Co werd geboren in Barcelona op een rustige avond op een terras, met als doel een kans te geven aan een soms nogal vergeten kledingsstuk: sokken. De idee is om deze te transformeren in een canvas waarop creativiteit en inspiratie kunnen botvieren.Design sokken geïnspireerd op de natuur en de laatste trends. Geproduceerd in Spanje onder supervisie van textielexperts, zijn Pacifico sokken een garantie voor comfort en kwaliteit.

Ontworpen in Barcelona, wereldwijd gedragen. Pacific & Co ondersteunt atleten van de stad, artiesten en gelijkgezinden. Onze idealen zijn: zelf-expressie, vrijheid van individueel denken, passie en hard werk.

Reviews Pacifico Ride In Peace Sokken - groente

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietssokken

Klanten die Pacifico Ride In Peace Sokken - groente kochten, kochten ook

Recent bekeken producten