Pacifico Exotic Sokken

€ 14,95 € 8,95

Product beëindigd

Maak je geen zorgen, we hebben duizenden producten voor je!

U kunt vergelijkbare producten vinden door

Specificaties Pacifico Exotic Sokken

  • Ontworpen in Barcelona.
  • Coolmax stof voor vochtregulering en snel opdrogen.
  • Verstevigde hiel en tip.
  • Elastische instap die de sok rond jouw voet laat passen.
  • Geborduurd merklogo.
  • Maten: S-M (36-41), L-XL (42-46).
  • Wasmachine op 30 °C / 86 °F. Vermijd bleken, droogkast of strijken.

Omschrijving

De Exotic sokken zijn de meest uitdagende stijl van de Pacific&Co collectie, onstaan uit een samenwerking met Marcos Navarro. Pacifico en Marcos hebben iets in gemeen: natuur als een inspiratie voor hun ontwerpen. Transporteer jezelf naar de jungle van oude beschavingen en laat jouw individualiteit zien met deze opvallende Exotic sokken! Dankzij de CoolMax en met katoen versterkte draden, blijven je voeten de hele dag droog en comfortabel.

Over Pacific and Co

Pacific & Co werd geboren in Barcelona op een rustige avond op een terras, met als doel een kans te geven aan een soms nogal vergeten kledingsstuk: sokken. De idee is om deze te transformeren in een canvas waarop creativiteit en inspiratie kunnen botvieren.Design sokken geïnspireerd op de natuur en de laatste trends. Geproduceerd in Spanje onder supervisie van textielexperts, zijn Pacifico sokken een garantie voor comfort en kwaliteit.

Ontworpen in Barcelona, wereldwijd gedragen. Pacific & Co ondersteunt atleten van de stad, artiesten en gelijkgezinden. Onze idealen zijn: zelf-expressie, vrijheid van individueel denken, passie en hard werk.

Andere producten van Sokken

Klanten die Pacifico Exotic Sokken kochten, kochten ook

Recent bekeken producten