Ortlieb Adapter Zadeltas En Micro - Zwart

4-5 Werkdagen

Specificaties Ortlieb Adapter Zadeltas En Micro - Zwart

  • Voor alle Saddle-Bag-, MudRacer- en Micro-modellen
  • Bevat 1 montageset voor zadeltassen
  • Inclusief schroeven

Omschrijving

De Ortlieb Adapter Zadeltas En Micro is een must-have accessoire voor alle fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare manier om hun zadeltassen veilig te bevestigen aan hun fietszadel. Dit accessoire is geschikt voor alle Saddle-Bag-, MudRacer- en Micro-modellen en wordt geleverd met een montageset en schroeven om de installatie heel gemakkelijk te maken.

Het Ortlieb Adapter Zadeltas En Micro is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan. Het is zeer duurzaam en kan tegen de elementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de bescherming van uw spullen tijdens het fietsen.

Met de Ortlieb Adapter Zadeltas En Micro kunt u er zeker van zijn dat uw zadeltas stevig en veilig is bevestigd aan uw fiets. U zult nooit meer last hebben van een wiebelende tas die in de weg zit tijdens het fietsen. Dit accessoire is een absolute aanrader voor elke fietser die op zoek is naar gemak en comfort tijdens zijn ritten.

Over Ortlieb

In het jaar 1982 richtte Hartmut Ortlieb de firma ORTLIEB Sportartikel GmbH in Nürnberg op. De uitvinding van de eerste ORTLIEB opbergzak ontstond op basis van de persoonlijke noodzaak, voor eigen gebruiksdoeleinden een waterdichte uitrusting te produceren – want op het gegeven moment bestond er geen.

Inmiddels biedt de onderneming werk aan meer dan 140 medewerk(st)ers en beschikt ze over een assortiment van meer dan 500 individuele producten. Vandaag nog bevindt alles zich alles onder één dak: gaande van de ontwikkeling en het ontwerp over de machinebouw, de productie tot verkoop, marketing en verzending.

Reviews Ortlieb Adapter Zadeltas En Micro - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Ortlieb Adapter Zadeltas En Micro - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten