Ortlieb X-Plorer Rugzak 59L - Zwart

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Ortlieb X-Plorer Rugzak 59L - Zwart

  • 5 jaar garantie
  • Materiaal: polyester
  • Schouderbanden
  • Oprolbare sluiting
  • Met onderste handgreep en D-ringen
  • Waterbestendig
  • Gewicht: 790 gram
  • Hoogte: 70 cm
  • Inhoud: 59 liter

Omschrijving

De Ortlieb X-Plorer 59L rugzak is de perfecte metgezel voor je fietsavonturen. Gemaakt van hoogwaardig polyester, is deze rugzak sterk en duurzaam. Bovendien heeft het schouderbanden, waardoor het zeer comfortabel is om te dragen.

De oprolbare sluiting van de Ortlieb X-Plorer 59L rugzak is zeer praktisch, omdat het je in staat stelt om de grootte van de rugzak aan te passen aan jouw behoeften. Bovendien heeft het een onderste handgreep en D-ringen, waardoor je de rugzak aan de fiets of andere objecten kunt bevestigen.

De Ortlieb X-Plorer 59L rugzak is waterdicht, waardoor het ideaal is voor fietstochten waarbij je te maken hebt met slechte weersomstandigheden. Met een gewicht van slechts 790 gram en een hoogte van 70 cm is deze rugzak zeer licht en gemakkelijk te dragen. Bovendien biedt het een volume van 59 liter, waardoor je alles kunt meenemen wat je nodig hebt voor jouw fietsavonturen.

Kortom, de Ortlieb X-Plorer 59L rugzak is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een sterke, comfortabele en functionele rugzak voor hun fietstochten. Met zijn waterdichte ontwerp en een capaciteit van 59 liter is deze rugzak perfect om alles mee te nemen wat je nodig hebt voor jouw fietsavonturen.

Over Ortlieb

In het jaar 1982 richtte Hartmut Ortlieb de firma ORTLIEB Sportartikel GmbH in Nürnberg op. De uitvinding van de eerste ORTLIEB opbergzak ontstond op basis van de persoonlijke noodzaak, voor eigen gebruiksdoeleinden een waterdichte uitrusting te produceren – want op het gegeven moment bestond er geen.

Inmiddels biedt de onderneming werk aan meer dan 140 medewerk(st)ers en beschikt ze over een assortiment van meer dan 500 individuele producten. Vandaag nog bevindt alles zich alles onder één dak: gaande van de ontwikkeling en het ontwerp over de machinebouw, de productie tot verkoop, marketing en verzending.

Reviews Ortlieb X-Plorer Rugzak 59L - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Ortlieb X-Plorer Rugzak 59L - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten