Ortlieb Ultimate 6 Riem Vervoer 115cm - Zwart

4-5 Werkdagen

Specificaties Ortlieb Ultimate 6 Riem Vervoer 115cm - Zwart

  • Plastic materiaal
  • Lengte: 115 cm
  • Compatibel met Ultimate Six Plus-modellen
  • Inclusief schouderriem

Omschrijving

De zwarte Ortlieb Ultimate 6 Transportriem 115cm is een onmisbare accessoire voor fietsers die de Ultimate Six Plus tas van Ortlieb gebruiken. Gemaakt van stevig plastic, heeft deze riem een lengte van 115 cm en past perfect bij de Ultimate Six Plus modellen.

Met de zwarte Ortlieb Ultimate 6 Transportriem 115cm kun je je tas comfortabel en veilig vervoeren. Bovendien bevat het een schouderband waarmee je het gemakkelijker kunt dragen. Deze riem is gemakkelijk te installeren en te verwijderen, zodat je het altijd kunt gebruiken wanneer je het nodig hebt.

Als je een veeleisende fietser bent en op zoek bent naar accessoires van hoge kwaliteit, is de zwarte Ortlieb Ultimate 6 Transportriem 115cm een uitstekende keuze. Hiermee kun je je tas veilig en comfortabel vervoeren, zonder je zorgen te hoeven maken over het gewicht of de grootte. Koop het nu en geniet van je fietstochten met totale gemoedsrust!

Over Ortlieb

In het jaar 1982 richtte Hartmut Ortlieb de firma ORTLIEB Sportartikel GmbH in Nürnberg op. De uitvinding van de eerste ORTLIEB opbergzak ontstond op basis van de persoonlijke noodzaak, voor eigen gebruiksdoeleinden een waterdichte uitrusting te produceren – want op het gegeven moment bestond er geen.

Inmiddels biedt de onderneming werk aan meer dan 140 medewerk(st)ers en beschikt ze over een assortiment van meer dan 500 individuele producten. Vandaag nog bevindt alles zich alles onder één dak: gaande van de ontwikkeling en het ontwerp over de machinebouw, de productie tot verkoop, marketing en verzending.

Reviews Ortlieb Ultimate 6 Riem Vervoer 115cm - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Ortlieb Ultimate 6 Riem Vervoer 115cm - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten