Ortlieb E-Bike Adapter set Stuur - Zwart

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Ortlieb E-Bike Adapter set Stuur - Zwart

  • Geschikt voor e-bikes
  • Geen sleutels
  • Voor sturen met een diameter tot 31,8 mm
  • Reflecterende folie aan de voorzijde
  • Ondersteuning compatibel met tassen en manden van andere merken

Omschrijving

De zwarte Ortlieb E-Bike stuuradapter set is de perfecte aanvulling voor jouw elektrische fiets. Deze adapter is compatibel met E-Bikes en vereist geen sleutels voor installatie, wat het zeer praktisch en gemakkelijk in gebruik maakt. Bovendien is het ontworpen om te passen op sturen tot 31,8 mm in diameter, waardoor het compatibel is met de meeste fietsen.

Deze adapter set heeft een reflecterende strip aan de voorzijde, wat de zichtbaarheid en veiligheid bij weinig licht verhoogt. Bovendien is de houder compatibel met tassen en manden van andere merken, waardoor je jouw fiets kunt aanpassen aan jouw behoeften en smaak.

Kortom, de zwarte Ortlieb E-Bike stuuradapter set is een onmisbare accessoire voor elke fietser die op zoek is naar comfort, veiligheid en veelzijdigheid op zijn elektrische fiets. Wacht niet langer en haal de jouwe vandaag nog in onze online fietswinkel.

Over Ortlieb

In het jaar 1982 richtte Hartmut Ortlieb de firma ORTLIEB Sportartikel GmbH in Nürnberg op. De uitvinding van de eerste ORTLIEB opbergzak ontstond op basis van de persoonlijke noodzaak, voor eigen gebruiksdoeleinden een waterdichte uitrusting te produceren – want op het gegeven moment bestond er geen.

Inmiddels biedt de onderneming werk aan meer dan 140 medewerk(st)ers en beschikt ze over een assortiment van meer dan 500 individuele producten. Vandaag nog bevindt alles zich alles onder één dak: gaande van de ontwikkeling en het ontwerp over de machinebouw, de productie tot verkoop, marketing en verzending.

Reviews Ortlieb E-Bike Adapter set Stuur - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Ortlieb E-Bike Adapter set Stuur - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten