Origin8 Voornaaf 32 Gaats - Zilver

€ 39,95 € 29,95

Bespaar 25% (-€ 10,00)

48-72hrs

Specificaties Origin8 Voornaaf 32 Gaats - Zilver

  • Verzegeld patroonlager.
  • 32 gaten.
  • O.L.D. ruimte: 100mm.
  • Ontwerp met hoge flens.

Omschrijving

De Origin8 Voornaaf 32 Gaats Zilver is een hoogwaardige voornaaf die perfect is voor fietsers die op zoek zijn naar betrouwbaarheid en duurzaamheid. Deze voornaaf is voorzien van afgedichte cartridge-lagers die zorgen voor een soepele en efficiënte werking. Met 32 gaten is deze voornaaf geschikt voor een breed scala aan velgen en spaken, waardoor het een veelzijdige keuze is voor fietsers van alle niveaus.

De O.L.D. ruimte van 100mm maakt deze voornaaf geschikt voor de meeste fietsen, terwijl het hoge flensontwerp zorgt voor een sterke en stabiele constructie. Dit maakt het ideaal voor fietsers die op zoek zijn naar een voornaaf die bestand is tegen de zwaarste omstandigheden en die lang meegaat.

Of je nu een professionele fietser bent of gewoon op zoek bent naar een betrouwbare voornaaf voor dagelijks gebruik, de Origin8 Voornaaf 32 Gaats Zilver is een uitstekende keuze. Met zijn hoogwaardige constructie en duurzame ontwerp, zal deze voornaaf je niet teleurstellen.

Over Origin8

Het fietsonderdelenmerk Origin8 is gebaseerd op de principes van innovatie, prestatie en waarde. Ze bieden producten van hoge kwaliteit voor verschillende disciplines, zoals wielrennen, mountainbiken en fixed-gear fietsen.

Na meer dan 30 jaar ervaring op alle gebieden van de maken en produceren van fietsbenodigdheden, heeft het team het merk Origin8 helemaal van onderuit bedacht en gecreëerd. Nu, 7 jaar later, is er in de markt een groot aantal verschillende voorvorken, frames, cranks, pedalen en zadels gemaakt door Origin8.

Reviews Origin8 Voornaaf 32 Gaats - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Origin8 Voornaaf 32 Gaats - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten