Origin8 Voornaaf 32 Gaats - Zilver

48-72hrs

Specificaties Origin8 Voornaaf 32 Gaats - Zilver

  • Sealed cartridge bearing.
  • 32 holes.
  • O.L.D. ruimte: 100mm.
  • High flange design.

Omschrijving

De Origin8 voornaaf in zilver biedt goede prestaties. Het is uitgerust met duurzame afgedichte lagers die een zeer goede rolkwaliteit bieden, zodat u in alle veiligheid op volle snelheid kunt rijden. De naafbody is gemaakt van aluminium, een sterk en resistent materiaal dat je volledig vertrouwen geeft, zodat je op je fiets kunt rijden zonder je ergens zorgen over te maken. Met het elegante en opvallende ontwerp van de Origin8-naaf zul je opvallen tussen alle fixiefietsen in je stad.

Over Origin8

Het fietsonderdelenmerk Origin8 is gebaseerd op de principes van innovatie, prestatie en waarde. Ze bieden producten van hoge kwaliteit voor verschillende disciplines, zoals wielrennen, mountainbiken en fixed-gear fietsen.

Na meer dan 30 jaar ervaring op alle gebieden van de maken en produceren van fietsbenodigdheden, heeft het team het merk Origin8 helemaal van onderuit bedacht en gecreëerd. Nu, 7 jaar later, is er in de markt een groot aantal verschillende voorvorken, frames, cranks, pedalen en zadels gemaakt door Origin8.

Reviews Origin8 Voornaaf 32 Gaats - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Voornaven

Klanten die Origin8 Voornaaf 32 Gaats - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten