Origin8 Cork Stuurlint - Wit

48-72hrs

Specificaties Origin8 Cork Stuurlint - Wit

  • Gemaakt uit echt kurk.
  • Schok absorberend materiaal.
  • Locking origin-8 end plugs inclusief.

Omschrijving

De Origin8 Cork Stuurlint Wit is een hoogwaardig stuurlint dat is gemaakt van echt kurk. Dit materiaal biedt niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar heeft ook schokabsorberende eigenschappen. Hierdoor worden trillingen en schokken tijdens het fietsen opgevangen, wat zorgt voor meer comfort en minder vermoeidheid in de handen en armen.

Het stuurlint wordt geleverd met locking origin-8 end plugs, waardoor het lint stevig op zijn plaats blijft zitten en niet verschuift tijdens het fietsen. Dit zorgt voor een veilige en stabiele grip op het stuur, wat essentieel is voor een goede controle over de fiets.

Met de Origin8 Cork Stuurlint Wit geef je jouw fiets een unieke en stijlvolle uitstraling. Het kurk materiaal is duurzaam en gaat lang mee, waardoor je lang kunt genieten van dit hoogwaardige stuurlint. Kortom, een must-have voor elke fietsliefhebber!

Over Origin8

Het fietsonderdelenmerk Origin8 is gebaseerd op de principes van innovatie, prestatie en waarde. Ze bieden producten van hoge kwaliteit voor verschillende disciplines, zoals wielrennen, mountainbiken en fixed-gear fietsen.

Na meer dan 30 jaar ervaring op alle gebieden van de maken en produceren van fietsbenodigdheden, heeft het team het merk Origin8 helemaal van onderuit bedacht en gecreëerd. Nu, 7 jaar later, is er in de markt een groot aantal verschillende voorvorken, frames, cranks, pedalen en zadels gemaakt door Origin8.

Reviews Origin8 Cork Stuurlint - Wit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Origin8 Cork Stuurlint - Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten