Origin8 Cork Stuurlint - Paars

48-72hrs

Specificaties Origin8 Cork Stuurlint - Paars

  • Gemaakt uit echt kurk.
  • Schok absorberend materiaal.
  • Sluitende origin-8 eind plugs inclusief.

Omschrijving

De Origin8 Cork Stuurlint Paars is een hoogwaardig stuurlint dat is gemaakt van echt kurk. Dit materiaal biedt niet alleen een mooie uitstraling, maar heeft ook schokabsorberende eigenschappen. Hierdoor worden trillingen en schokken tijdens het fietsen opgevangen, wat zorgt voor meer comfort en minder vermoeidheid in de handen en armen.

Het stuurlint wordt geleverd met sluitende origin-8 eindpluggen, waardoor het gemakkelijk te installeren is op elk type fietsstuur. De paarse kleur geeft een opvallende en stijlvolle uitstraling aan de fiets, waardoor het een perfecte keuze is voor fietsers die op zoek zijn naar een uniek en functioneel stuurlint.

Met de Origin8 Cork Stuurlint Paars haal je een hoogwaardig en duurzaam product in huis dat zorgt voor meer comfort en stijl tijdens het fietsen. Het is een perfecte keuze voor zowel professionele als recreatieve fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en functionele upgrade voor hun fietsstuur.

Over Origin8

Het fietsonderdelenmerk Origin8 is gebaseerd op de principes van innovatie, prestatie en waarde. Ze bieden producten van hoge kwaliteit voor verschillende disciplines, zoals wielrennen, mountainbiken en fixed-gear fietsen.

Na meer dan 30 jaar ervaring op alle gebieden van de maken en produceren van fietsbenodigdheden, heeft het team het merk Origin8 helemaal van onderuit bedacht en gecreëerd. Nu, 7 jaar later, is er in de markt een groot aantal verschillende voorvorken, frames, cranks, pedalen en zadels gemaakt door Origin8.

Reviews Origin8 Cork Stuurlint - Paars

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Origin8 Cork Stuurlint - Paars kochten, kochten ook

Recent bekeken producten