Origin8 Achternaaf 32 Gaats - Zwart

4-5 Werkdagen

Specificaties Origin8 Achternaaf 32 Gaats - Zwart

  • Verzegeld patroonlager.
  • 32 gaten.
  • Flip-Flop achternaaf: (Vast/Vrij - Vast/Vast - Vrij/Vrij).
  • O.L.D. 120 mm.
  • Ontwerp met hoge flens.

Omschrijving

De Origin8 Achternaaf 32 Gaats Zwart is een hoogwaardige achternaaf die perfect is voor fietsers die op zoek zijn naar betrouwbaarheid en duurzaamheid. Deze achternaaf is voorzien van afgedichte cartridge-lagers die zorgen voor een soepele en efficiënte werking. Met 32 gaten is deze achternaaf geschikt voor een breed scala aan fietswielen.

Een van de beste eigenschappen van de Origin8 Achternaaf 32 Gaats Zwart is de flip-flop achternaaf. Dit betekent dat je kunt kiezen tussen een fixed/free, fixed/fixed of free/free configuratie, afhankelijk van je voorkeur en rijstijl. Dit maakt deze achternaaf zeer veelzijdig en geschikt voor verschillende soorten fietsen en rijders.

De Origin8 Achternaaf 32 Gaats Zwart heeft een O.L.D. van 120mm en een hoog flensontwerp, wat zorgt voor een sterke en stabiele constructie. Dit maakt deze achternaaf ideaal voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame oplossing voor hun fietswielen.

Over Origin8

Het fietsonderdelenmerk Origin8 is gebaseerd op de principes van innovatie, prestatie en waarde. Ze bieden producten van hoge kwaliteit voor verschillende disciplines, zoals wielrennen, mountainbiken en fixed-gear fietsen.

Na meer dan 30 jaar ervaring op alle gebieden van de maken en produceren van fietsbenodigdheden, heeft het team het merk Origin8 helemaal van onderuit bedacht en gecreëerd. Nu, 7 jaar later, is er in de markt een groot aantal verschillende voorvorken, frames, cranks, pedalen en zadels gemaakt door Origin8.

Reviews Origin8 Achternaaf 32 Gaats - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Achternaven

Klanten die Origin8 Achternaaf 32 Gaats - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten