Origin8 Achternaaf 32 Gaats - Zilver

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Origin8 Achternaaf 32 Gaats - Zilver

  • Verzegeld patroonlager.
  • 32 gaten.
  • Flip-Flop achternaaf: (Vast/Vrij - Vast/Vast - Vrij/Vrij).
  • O.L.D. 120 mm.
  • Ontwerp met hoge flens.

Omschrijving

De Origin8 Achternaaf 32 Gaats Zilver is een hoogwaardige achternaaf die perfect is voor fietsers die op zoek zijn naar betrouwbaarheid en duurzaamheid. Deze achternaaf is voorzien van afgedichte cartridge-lagers die zorgen voor een soepele en efficiënte werking. Met 32 gaten is deze achternaaf geschikt voor een breed scala aan fietswielen.

Een van de beste eigenschappen van de Origin8 Achternaaf 32 Gaats Zilver is de flip-flop achternaaf. Dit betekent dat je kunt kiezen tussen een vast tandwiel of een vrijloop, afhankelijk van je voorkeur. Bovendien kun je de achternaaf omdraaien om te kiezen tussen een vast tandwiel of een tweede vast tandwiel. Dit maakt het een veelzijdige keuze voor fietsers die graag experimenteren met verschillende rijstijlen.

De Origin8 Achternaaf 32 Gaats Zilver heeft een O.L.D. van 120mm en een hoog flensontwerp. Dit zorgt voor een sterke en stabiele constructie die bestand is tegen de zwaarste omstandigheden. Bovendien heeft deze achternaaf een stijlvol zilveren ontwerp dat perfect past bij elke fietsstijl.

Over Origin8

Het fietsonderdelenmerk Origin8 is gebaseerd op de principes van innovatie, prestatie en waarde. Ze bieden producten van hoge kwaliteit voor verschillende disciplines, zoals wielrennen, mountainbiken en fixed-gear fietsen.

Na meer dan 30 jaar ervaring op alle gebieden van de maken en produceren van fietsbenodigdheden, heeft het team het merk Origin8 helemaal van onderuit bedacht en gecreëerd. Nu, 7 jaar later, is er in de markt een groot aantal verschillende voorvorken, frames, cranks, pedalen en zadels gemaakt door Origin8.

Reviews Origin8 Achternaaf 32 Gaats - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Achternaven

Klanten die Origin8 Achternaaf 32 Gaats - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten