Origin8 Cork Stuurlint - Geel

48-72hrs

Specificaties Origin8 Cork Stuurlint - Geel

  • Gemaakt uit echt kurk.
  • Schok absorberend materiaal.
  • Locking origin-8 end plugs inclusief.

Omschrijving

De Origin8 Cork Stuurlint Geel is een hoogwaardig stuurlint dat is gemaakt van echt kurk. Dit materiaal biedt niet alleen een unieke uitstraling, maar heeft ook schokabsorberende eigenschappen. Hierdoor worden trillingen en schokken tijdens het fietsen opgevangen, wat zorgt voor meer comfort en minder vermoeidheid.

Het stuurlint wordt geleverd met locking origin-8 end plugs, waardoor het eenvoudig en veilig kan worden bevestigd aan het stuur van de fiets. De gele kleur van het lint zorgt voor een opvallende en stijlvolle uitstraling, waardoor het perfect is voor fietsers die graag gezien willen worden.

Al met al is de Origin8 Cork Stuurlint Geel een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een hoogwaardig stuurlint dat niet alleen comfortabel is, maar ook een unieke uitstraling heeft. Met zijn schokabsorberende eigenschappen en eenvoudige bevestiging is dit lint een must-have voor elke serieuze fietser.

Over Origin8

Het fietsonderdelenmerk Origin8 is gebaseerd op de principes van innovatie, prestatie en waarde. Ze bieden producten van hoge kwaliteit voor verschillende disciplines, zoals wielrennen, mountainbiken en fixed-gear fietsen.

Na meer dan 30 jaar ervaring op alle gebieden van de maken en produceren van fietsbenodigdheden, heeft het team het merk Origin8 helemaal van onderuit bedacht en gecreëerd. Nu, 7 jaar later, is er in de markt een groot aantal verschillende voorvorken, frames, cranks, pedalen en zadels gemaakt door Origin8.

Reviews Origin8 Cork Stuurlint - Geel

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Origin8 Cork Stuurlint - Geel kochten, kochten ook

Recent bekeken producten