Origin8 AH 1 1/8" Headset - Zwart

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Origin8 AH 1 1/8" Headset - Zwart

  • Afgedichte RVS lagers, waterafstotend.
  • CNC Machined.
  • Gemaakt van aluminium.
  • 93g inclusief bevestigingsmoer.
  • Hoogte: 28.5mm.
  • Zonder schroefdraad (A-head type).
  • Maat: 1 1/8".

Omschrijving

De Origin8 AH 1 1/8" Headset is een hoogwaardig onderdeel voor je fiets. Het is gemaakt van aluminium en CNC bewerkt voor een perfecte pasvorm. De headset is ontworpen zonder schroefdraad (A-head type) en heeft een maat van 1 1/8".

De headset is voorzien van afgedichte RVS lagers die waterafstotend zijn. Dit zorgt voor een soepele en duurzame werking van je fiets. De hoogte van de headset is 28.5mm en het gewicht is slechts 93g inclusief bevestigingsmoer.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en hoogwaardige headset voor je fiets, dan is de Origin8 AH 1 1/8" Headset een uitstekende keuze. Het biedt een perfecte pasvorm, soepele werking en duurzaamheid, waardoor je optimaal kunt genieten van je fietstochten.

Over Origin8

Het fietsonderdelenmerk Origin8 is gebaseerd op de principes van innovatie, prestatie en waarde. Ze bieden producten van hoge kwaliteit voor verschillende disciplines, zoals wielrennen, mountainbiken en fixed-gear fietsen.

Na meer dan 30 jaar ervaring op alle gebieden van de maken en produceren van fietsbenodigdheden, heeft het team het merk Origin8 helemaal van onderuit bedacht en gecreëerd. Nu, 7 jaar later, is er in de markt een groot aantal verschillende voorvorken, frames, cranks, pedalen en zadels gemaakt door Origin8.

Reviews Origin8 AH 1 1/8" Headset - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Origin8 AH 1 1/8" Headset - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten