Onguard Bulldog STD 8010 Beugelslot

€ 30,99 € 19,99

Bespaar 35% (-€ 11,00)

48-72hrs

Specificaties Onguard Bulldog STD 8010 Beugelslot

  • On Guard Bulldog STD 8010.
  • BullDog beschermingsniveau in een compact design.
  • Voor wie licht en snel gepakt wil gaan, maar toch de extra bescherming nodig heeft van een X2P Double Bolt slot.
  • Technologie: X2P.
  • 5 laser cut sleutels (1 micro-light en 4 extra grip sleutels) Micro-light sleutel projecteert een felle witte straal. Snap Lock Quick Release multi-position installatievork.
  • Afmetingen: 115 x 230mm.
  • Security Rating: 63 / 100.

  • security Onguard

Omschrijving

De On Guard Bulldog STD 8010 is het perfecte beugelslot voor fietsers die op zoek zijn naar compacte maar toch krachtige bescherming. Dit slot biedt het BullDog beschermingsniveau, verpakt in een compact design dat gemakkelijk te dragen is.

Dit slot maakt gebruik van de X2P technologie, die zorgt voor extra bescherming door middel van een Double Bolt slot. Om ervoor te zorgen dat u altijd toegang heeft tot uw fiets, worden er vijf laser cut sleutels meegeleverd, waarvan één micro-light sleutel die een felle witte straal projecteert.

De Snap Lock Quick Release multi-position installatievork maakt het gemakkelijk om dit slot te bevestigen aan uw fiets en hem snel te kunnen pakken voor gebruik. Met een lengte van 115 x 230mm en een security rating van 63/100 biedt dit beugelslot de bescherming die u nodig heeft om uw waardevolle fiets te beschermen tegen diefstal.

Over Onguard

Onguard is een toonaangevend merk in de fietswereld, gespecialiseerd in het leveren van betrouwbare beveiligingsoplossingen om fietsen te beschermen. Het merk, opgericht in 1979 in de Verenigde Staten, heeft een sterke reputatie opgebouwd vanwege zijn niet-aflatende inzet voor bescherming en innovatie op het gebied van fietsbeveiliging.

Het assortiment van Onguard producten omvat een breed scala aan sloten en kettingen, ontworpen met duurzame materialen en geavanceerde technologie om solide bescherming tegen diefstal te bieden en gemoedsrust te bieden aan fietsers. Van flexibele kabelsloten tot zeer veilige kettingen, Onguard heeft een compleet assortiment producten ontwikkeld dat tegemoet komt aan de behoeften en voorkeuren van elke fietser. Met een niet aflatende toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid zijn Onguard sloten en kettingen een betrouwbare keuze geworden voor fietsers over de hele wereld die hun investering willen beschermen en willen genieten van de vrijheid van rijden zonder zorgen.

Reviews Onguard Bulldog STD 8010 Beugelslot

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Onguard Bulldog STD 8010 Beugelslot kochten, kochten ook

Recent bekeken producten