Nutcase X-Ray Brain Fietsbel

€ 12,95 € 9,71

Bespaar 25% (-€ 3,24)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Nutcase X-Ray Brain Fietsbel

  • Ring voor elk gebruik.
  • Worden bevestigd aan het stuur.

Omschrijving

De Nutcase X-Ray Brain Fietsbel is een must-have accessoire voor elke fietser. Deze bel is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en uniek. Het ontwerp van de bel is geïnspireerd op de anatomie van de hersenen en zal zeker de aandacht trekken van andere fietsers en voorbijgangers.

De bel kan gemakkelijk worden bevestigd aan het stuur van je fiets en is geschikt voor elk gebruik. Of je nu door de stad fietst of op een langeafstandsrit gaat, deze bel zorgt ervoor dat je altijd hoorbaar bent voor andere weggebruikers.

De Nutcase X-Ray Brain Fietsbel is niet alleen een praktisch accessoire, maar ook een leuke manier om je persoonlijkheid te laten zien. Het is een geweldig cadeau voor elke fietsliefhebber die op zoek is naar iets unieks en functioneels.

Over Nutcase

Michael Morrow, voormalig Global Creative Director voor Nike, realiseerde zich in het begin van 2000 dat er een gat in de markt was voor helmen voor fietsers, rolschaatsers en skateboarders. Hij dacht dat hij helmen kon maken met de meest originele en coolste ontwerpen die niemand bood.

Hij ontwierp een grafische versie van een meloen toegepast op een multifunctionele fiets helm in 2002. Het merk Nutcase ging de Amerikaanse markt in op januari 2006 met de lancering van een groot aantal helmen, bestsellers wereldwijd, waaronder de 8-Ball ontwerpen, Swirl, Bright Star, Fly Boy, Checkerboard, Daisy Stripe, Blackdana and Dots.

Nutcase heeft een totaal van meer dan 100 originele en unieke ontwerpen geproduceerd voor zowel op de fiets,als in de sneeuw, voor rolschaatsers en skaters. Het heeft ook kleding en accessoires zoals fietsbellen.

Reviews Nutcase X-Ray Brain Fietsbel

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietsbellen

Klanten die Nutcase X-Ray Brain Fietsbel kochten, kochten ook

Recent bekeken producten