Nutcase Street Leather Boung Stripe Gloss Fietshelm

€ 89,90 € 67,43

Bespaar 25% (-€ 22,47)

3-4 Werkdagen

Specificaties Nutcase Street Leather Boung Stripe Gloss Fietshelm

  • MIPS-technologie (Multi Directional Impact Protection System)
  • Hoogwaardige spuitgegoten ABS-schaal en EPS-schuim
  • Ventilatie met 11 ventilatieopeningen
  • Magnetische Fidlock-sluiting voor klikgesp met één hand
  • 3-delige hitteverzegelde interne pads
  • Verstelbare draaiknop
  • 2x reflectiviteit voor meer zichtbaarheid op de weg
  • 3 maten: klein (52cm-56cm), medium (56cm-60cm), groot (60cm-64cm)
  • CPSC 16 CFR 1203 en ASTM F1492-certificering
  • Inclusief verwijderbaar vizier

Omschrijving

De Nutcase Street Leather Boung Stripe Gloss Fietshelm is een hoogwaardige helm die perfect is voor fietsers die op zoek zijn naar comfort, stijl en veiligheid. De helm is voorzien van de nieuwste MIPS-technologie, wat betekent dat het een multi-directioneel impactbeschermingssysteem heeft dat je hoofd beschermt tegen verschillende soorten impact.

De helm heeft een spuitgegoten ABS-schaal en EPS-schuim, wat zorgt voor een uitstekende bescherming tegen stoten en schokken. De 11 ventilatieopeningen zorgen voor een goede luchtstroom en houden je hoofd koel tijdens het fietsen. De magnetische Fidlock-sluiting maakt het gemakkelijk om de helm met één hand vast te maken en de 3-delige hitteverzegelde interne pads zorgen voor extra comfort.

De Nutcase Street Leather Boung Stripe Gloss Fietshelm is verkrijgbaar in drie maten: klein (52cm-56cm), medium (56cm-60cm) en groot (60cm-64cm). De helm is gecertificeerd volgens de CPSC 16 CFR 1203 en ASTM F1492-normen en heeft 2x reflectiviteit voor meer zichtbaarheid op de weg. De helm wordt geleverd met een verwijderbaar vizier, wat handig is bij fel zonlicht of regenachtige dagen.

Kortom, als je op zoek bent naar een veilige, comfortabele en stijlvolle fietshelm, dan is de Nutcase Street Leather Boung Stripe Gloss Fietshelm de perfecte keuze voor jou!

Over Nutcase

Michael Morrow, voormalig Global Creative Director voor Nike, realiseerde zich in het begin van 2000 dat er een gat in de markt was voor helmen voor fietsers, rolschaatsers en skateboarders. Hij dacht dat hij helmen kon maken met de meest originele en coolste ontwerpen die niemand bood.

Hij ontwierp een grafische versie van een meloen toegepast op een multifunctionele fiets helm in 2002. Het merk Nutcase ging de Amerikaanse markt in op januari 2006 met de lancering van een groot aantal helmen, bestsellers wereldwijd, waaronder de 8-Ball ontwerpen, Swirl, Bright Star, Fly Boy, Checkerboard, Daisy Stripe, Blackdana and Dots.

Nutcase heeft een totaal van meer dan 100 originele en unieke ontwerpen geproduceerd voor zowel op de fiets,als in de sneeuw, voor rolschaatsers en skaters. Het heeft ook kleding en accessoires zoals fietsbellen.

Reviews Nutcase Street Leather Boung Stripe Gloss Fietshelm

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietshelmen

Klanten die Nutcase Street Leather Boung Stripe Gloss Fietshelm kochten, kochten ook

Recent bekeken producten