Nutcase Air America Fietsbel

€ 12,95 € 9,71

Bespaar 25% (-€ 3,24)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Nutcase Air America Fietsbel

  • Ring voor elk gebruik.
  • Worden bevestigd aan het stuur.

Omschrijving

Laat ze weten dat je komt... of kondig je geweldige aankomst aan met een stijlvolle, retro Nutcase fietsbel. Het enige wat je hoeft te doen is hem aan je stuur te bevestigen en je bent klaar om je een weg te banen door de straat.

Over Nutcase

Michael Morrow, voormalig Global Creative Director voor Nike, realiseerde zich in het begin van 2000 dat er een gat in de markt was voor helmen voor fietsers, rolschaatsers en skateboarders. Hij dacht dat hij helmen kon maken met de meest originele en coolste ontwerpen die niemand bood.

Hij ontwierp een grafische versie van een meloen toegepast op een multifunctionele fiets helm in 2002. Het merk Nutcase ging de Amerikaanse markt in op januari 2006 met de lancering van een groot aantal helmen, bestsellers wereldwijd, waaronder de 8-Ball ontwerpen, Swirl, Bright Star, Fly Boy, Checkerboard, Daisy Stripe, Blackdana and Dots.

Nutcase heeft een totaal van meer dan 100 originele en unieke ontwerpen geproduceerd voor zowel op de fiets,als in de sneeuw, voor rolschaatsers en skaters. Het heeft ook kleding en accessoires zoals fietsbellen.

Reviews Nutcase Air America Fietsbel

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietsbellen

Klanten die Nutcase Air America Fietsbel kochten, kochten ook

Recent bekeken producten