Navigate Tri Spoke Fixed Gear Voorwiel - Blauw

€ 159,00

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Navigate Tri Spoke Fixed Gear Voorwiel - Blauw

  • Maat: 12-622 (700C).
  • Wiel met drie spaken gemaakt van een lichte legering (magnesium en aluminium).
  • Gesloten lagers.
  • Breedte hub: 100mm.
  • Gewicht: 1,91Kg.

Omschrijving

De Navigate Tri Spoke Fixed Gear Voorwiel in het blauw is een geweldige keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een wiel met een uniek ontwerp en uitstekende prestaties. Dit wiel heeft een maat van 12-622 (700C) en is gemaakt van een lichte legering van magnesium en aluminium. Het heeft een opvallend ontwerp met drie spaken, wat niet alleen zorgt voor een unieke uitstraling, maar ook voor een beter aerodynamica.

Dit wiel is voorzien van gesloten lagers, wat betekent dat het minder onderhoud nodig heeft en langer meegaat. De breedte van de hub is 100mm, wat betekent dat het wiel compatibel is met de meeste fietsen. Het gewicht van het wiel is 1,91Kg, wat het lichtgewicht maakt en bijdraagt aan de algehele prestaties van de fiets.

Als je op zoek bent naar een wiel dat niet alleen opvalt, maar ook uitstekende prestaties levert, dan is de Navigate Tri Spoke Fixed Gear Voorwiel in het blauw een uitstekende keuze. Het is duurzaam, lichtgewicht en heeft een uniek ontwerp dat zeker de aandacht zal trekken.

Reviews Navigate Tri Spoke Fixed Gear Voorwiel - Blauw

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Voorwielen

Klanten die Navigate Tri Spoke Fixed Gear Voorwiel - Blauw kochten, kochten ook

Recent bekeken producten