Poloandbike Navenset - Zwart

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Poloandbike Navenset - Zwart

  • Sealed wielnaaf.
  • Materiaal: Aluminio 6061.
  • Voor as afmetingen: 100mm x 140mm.
  • Achter as afmetingen: 120mm x 165mm.
  • Aantal gaten: 14G x 32H.
  • Voor gewicht: 260 gr.
  • Achter gewicht: 290 gr.

Omschrijving

De Poloandbike Navenset Zwart is een hoogwaardige wielnaaf die perfect is voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar betrouwbaarheid en duurzaamheid. Deze wielnaaf is afgesloten, wat betekent dat er geen vuil of water in kan komen, waardoor de levensduur van de naaf wordt verlengd.

De Poloandbike Navenset is gemaakt van hoogwaardig aluminium 6061, wat zorgt voor een lichtgewicht en sterke constructie. De voorasafmetingen zijn 100mm x 140mm en de achterasafmetingen zijn 120mm x 165mm. Met 14G x 32H gaten is deze wielnaaf geschikt voor de meeste fietsen.

Met een gewicht van slechts 260 gram voor de voorwielnaaf en 290 gram voor de achterwielnaaf, is de Poloandbike Navenset een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een lichtgewicht en betrouwbare wielnaaf. Kortom, als je op zoek bent naar een wielnaaf die lang meegaat en betrouwbaar is, dan is de Poloandbike Navenset Zwart de perfecte keuze voor jou.

Over Poloandbike

Poloandbike is relatief nieuw Spaans fixed gear merk. Creativiteit en vraag zijn de twee basisprincipes waarmee dit jonge bedrijf werkt. Het merk profileert zich als lifestyle brand voor jong en oud waarbij gezondheid en sportiviteit voorop staan. Het merk heeft een brede variëteit aan fixies.

Reviews Poloandbike Navenset - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Naafsets

Klanten die Poloandbike Navenset - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten