Poloandbike Navenset - Zilver

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Poloandbike Navenset - Zilver

  • Sealed wielnaaf.
  • Materiaal: Aluminio 6061.
  • Voor as afmetingen: 100mm x 140mm.
  • Achter as afmetingen: 120mm x 165mm.
  • Aantal gaten: 14G x 32H.
  • Voor gewicht: 260 gr.
  • Achter gewicht: 290 gr.

Omschrijving

De Poloandbike Navenset Zilver is een wielnaaf die perfect is voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame oplossing voor hun fiets. Deze wielnaaf is voorzien van een afgesloten ontwerp, wat betekent dat het interne mechanisme beschermd is tegen vuil en vocht. Dit zorgt voor een langere levensduur van de wielnaaf en minder onderhoud.

De wielnaaf is gemaakt van hoogwaardig aluminium 6061, wat zorgt voor een lichtgewicht en sterk ontwerp. De vooras heeft afmetingen van 100mm x 140mm en de achteras heeft afmetingen van 120mm x 165mm. De wielnaaf heeft 14G x 32H gaten, wat betekent dat het geschikt is voor de meeste fietswielen.

De Poloandbike Navenset Zilver is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het zilveren ontwerp past perfect bij de meeste fietsen en voegt een vleugje elegantie toe aan je fiets. De voorwielnaaf weegt slechts 260 gram en de achterwielnaaf weegt 290 gram, wat betekent dat het niet alleen duurzaam is, maar ook lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren.

Over Poloandbike

Poloandbike is relatief nieuw Spaans fixed gear merk. Creativiteit en vraag zijn de twee basisprincipes waarmee dit jonge bedrijf werkt. Het merk profileert zich als lifestyle brand voor jong en oud waarbij gezondheid en sportiviteit voorop staan. Het merk heeft een brede variëteit aan fixies.

Reviews Poloandbike Navenset - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Poloandbike Navenset - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten