Poloandbike Navenset - Rood

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Poloandbike Navenset - Rood

  • Sealed wielnaaf.
  • Materiaal: Aluminio 6061.
  • Voor as afmetingen: 100mm x 140mm.
  • Achter as afmetingen: 120mm x 165mm.
  • Aantal gaten: 14G x 32H.
  • Voor gewicht: 260 gr.
  • Achter gewicht: 290 gr.

Omschrijving

De Poloandbike Navenset in de kleur rood is een uitstekende keuze voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar een betrouwbare wielnaaf. Deze wielnaaf is volledig afgesloten, wat betekent dat er geen vuil of water in kan komen en de levensduur van de naaf verlengt. Het materiaal van de wielnaaf is gemaakt van hoogwaardig aluminium 6061, wat zorgt voor een lichtgewicht en duurzame constructie.

De voor as afmetingen van deze wielnaaf zijn 100mm x 140mm en de achter as afmetingen zijn 120mm x 165mm. Met 14G x 32H gaten is deze wielnaaf geschikt voor de meeste fietsen. Het voor gewicht van de wielnaaf is 260 gr en het achter gewicht is 290 gr, wat betekent dat deze wielnaaf licht van gewicht is en de prestaties van de fiets verbetert.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare wielnaaf voor je fiets, dan is de Poloandbike Navenset in de kleur rood een uitstekende keuze. Met zijn duurzame constructie en lichtgewicht ontwerp, zal deze wielnaaf je fietsprestaties verbeteren en je een soepele en comfortabele rit bieden.

Over Poloandbike

Poloandbike is relatief nieuw Spaans fixed gear merk. Creativiteit en vraag zijn de twee basisprincipes waarmee dit jonge bedrijf werkt. Het merk profileert zich als lifestyle brand voor jong en oud waarbij gezondheid en sportiviteit voorop staan. Het merk heeft een brede variëteit aan fixies.

Reviews Poloandbike Navenset - Rood

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Poloandbike Navenset - Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten