Poloandbike Navenset - Blauw

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Poloandbike Navenset - Blauw

  • Sealed wielnaaf.
  • Materiaal: Aluminio 6061.
  • Voor as afmetingen: 100mm x 140mm.
  • Achter as afmetingen: 120mm x 165mm.
  • Aantal gaten: 14G x 32H.
  • Voor gewicht: 260 gr.
  • Achter gewicht: 290 gr.

Omschrijving

De Poloandbike Navenset in het blauw is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare wielnaaf. Deze wielnaaf is afgesloten, wat betekent dat er geen vuil of water in kan komen en de levensduur van de naaf wordt verlengd. Het materiaal van de wielnaaf is gemaakt van hoogwaardig aluminium 6061, wat zorgt voor een lichtgewicht en duurzame constructie.

De vooras afmetingen van de Poloandbike Navenset zijn 100mm x 140mm en de achteras afmetingen zijn 120mm x 165mm. De wielnaaf heeft 14G x 32H gaten, wat betekent dat het geschikt is voor de meeste fietswielen. Het voorwiel weegt 260 gram en het achterwiel weegt 290 gram, wat betekent dat het totale gewicht van de wielset zeer licht is.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en duurzame wielnaaf voor je fiets, dan is de Poloandbike Navenset in het blauw een uitstekende keuze. Met zijn afgesloten constructie, hoogwaardige materiaal en lichtgewicht ontwerp, zal deze wielnaaf je fietsprestaties verbeteren en je een soepele en comfortabele rit bieden.

Over Poloandbike

Poloandbike is relatief nieuw Spaans fixed gear merk. Creativiteit en vraag zijn de twee basisprincipes waarmee dit jonge bedrijf werkt. Het merk profileert zich als lifestyle brand voor jong en oud waarbij gezondheid en sportiviteit voorop staan. Het merk heeft een brede variëteit aan fixies.

Reviews Poloandbike Navenset - Blauw

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Poloandbike Navenset - Blauw kochten, kochten ook

Recent bekeken producten