Novatec Ultralight Voornaaf 32 Gaats - Zwart

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Novatec Ultralight Voornaaf 32 Gaats - Zwart

  • Aluminium 186G.
  • 32 gangen.
  • P.C.D. 62mm.
  • O.L.D. 100 mm.
  • Lens tot flens 70mm.
  • Vanaf 9x140 mm.

Omschrijving

De Novatec Ultralight Voornaaf 32 Gaats - Zwart is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een lichtgewicht en duurzame voornaaf. Met een gewicht van slechts 186 gram is deze voornaaf een van de lichtste op de markt, waardoor je fiets nog sneller en wendbaarder wordt.

De voornaaf heeft 32 gaten en een P.C.D. van 62mm, wat betekent dat hij geschikt is voor de meeste fietswielen. De O.L.D. van 100mm en de flens tot flens afstand van 70mm maken deze voornaaf compatibel met de meeste fietsframes. De as van 9x140mm zorgt voor een stevige en veilige bevestiging van de voornaaf aan je fiets.

De Novatec Ultralight Voornaaf 32 Gaats - Zwart is gemaakt van hoogwaardig aluminium, wat zorgt voor een uitstekende duurzaamheid en betrouwbaarheid. De zwarte kleur geeft de voornaaf een strakke en moderne uitstraling die perfect past bij de meeste fietsen. Kortom, als je op zoek bent naar een lichtgewicht, duurzame en betrouwbare voornaaf voor je fiets, dan is de Novatec Ultralight Voornaaf 32 Gaats - Zwart een uitstekende keuze.

Reviews Novatec Ultralight Voornaaf 32 Gaats - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Voornaven

Klanten die Novatec Ultralight Voornaaf 32 Gaats - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten