Herschel Settlement Woodland Rugzak - Camo/Navy/Red

€ 69,99 € 49,99

Bespaar 29% (-€ 20,00)

Product beëindigd

Maak je geen zorgen, we hebben duizenden producten voor je!

U kunt vergelijkbare producten vinden door

Specificaties Herschel Settlement Woodland Rugzak - Camo/Navy/Red

  • Volledig gevoerd met onze kenmerkende gecoate katoen-poly stof.
  • Externe metalen ritsen, één voorvak met sleutel clip.
  • Interne media zak, 15" computer sleeve (voorzien voor MacBook Pro's).
  • Afmetingen 42 x 30 x 13cm = 20L.

Omschrijving

De Herschel Settlement rugzak is de typische rugzak voor school, universiteit of werk met zijn ronde vorm en voorvak met ritssluiting. Binnenin kun je alle dingen bewaren die je dagelijks nodig hebt. Zoals alle Herschel-rugzakken heeft het materialen, naden en afwerkingen van uitstekende kwaliteit.

Over Herschel Supply Co.

In het begin van 1900 maakte Peter Alexander Cormack, een vatenmaker van beroep, en zijn vrouw Annie de reis van Wick, Schotland, naar Canada. Het echtpaar vestigde zich in het kleine stadje van Herschel, waarvan de bevolking vandaag de dag wordt gerekend op 30 bewoners.

In 2009 opgericht door de broers Jamie en Lyndon Cormack, werd Herschel Supply Co genoemd naar. de naam van de stad waar drie generaties van de familie opgegroeid. Gevestigd in Vancouver, Canada, is Herschel Supply Co. een uitgebreid ontwerp gedreven merk van accessoires die hoogwaardige producten met een fijn oog voor detail produceert.

Gedreven om de reiziger met de perfecte dagelijkse tassen en accessoires te voorzien, is de Classic Collection van Herschel Supply zorgvuldig ontworpen vanaf de basis tot aan de details die helpen bij de dagelijkse ritten. Met tijdloze silhouetten geïnspireerd door de wereld om ons heen, roept elk stuk een beetje nostalgie op maar biedt het tegelijkertijd moderne functionaliteit. De Vans Classic Collection blijft tijdloos design herdefiniëren met behoud van een goed oog voor detail.

Andere producten van Rugzakken

Klanten die Herschel Settlement Woodland Rugzak - Camo/Navy/Red kochten, kochten ook

Recent bekeken producten