Blackburn Mammoth Anyvalve Minipomp- Zwart

48-72hrs

Specificaties Blackburn Mammoth Anyvalve Minipomp- Zwart

  • 90 PSI
  • Stevige aluminium behuizing
  • AnyValve™-kop
  • T-vormige inklapbare handgreep
  • Gewicht: 145 gr

Omschrijving

De Blackburn Mammoth AnyValve Zwarte Mini Pomp is een essentieel gereedschap voor elke fietser. Met zijn vermogen om een druk van 90 PSI te bereiken, stelt deze hoogwaardige mini pomp je in staat om je banden in perfecte conditie te houden tijdens je ritten. De stevige aluminium behuizing zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid bij elk gebruik, waardoor het een slimme investering is voor elke fietsliefhebber.

De mini pomp is voorzien van de innovatieve AnyValve™-kop, die zich aanpast aan verschillende ventielen en uitzonderlijke veelzijdigheid biedt om zowel racefiets- als mountainbikebanden op te pompen. De aluminium behuizing biedt niet alleen sterkte, maar zorgt ook voor een lichtgewicht ontwerp, met een gewicht van slechts 145 gram. Het inklapbare handvat in de vorm van een T maakt het gemakkelijk om mee te nemen en op te bergen, waardoor het een handige en praktische reisgenoot is.

Of je nu je fiets klaarmaakt voor een opwindend avontuur in de bergen of voor een lange rit op de weg, de Blackburn Mammoth AnyValve Zwarte Mini Pomp zal je betrouwbare bondgenoot zijn om de bandenspanning altijd op het optimale niveau te houden, met een uitstekende prestatie bij elke trap.

Over Blackburn

In 1975 was Jim Blackburn getuige van de opkomende fietscultuur en besefte dat hij een verschil kon maken. Dat hield in: denken vanuit het perspectief van de gebruiker met respect voor materialen en hun functionaliteit, om ongekende innovatie te bewerkstelligen. In de loop van de jaren heeft Blackburn deze principes toegepast om accessoires te bouwen waarmee mensen verder komen, meer kunnnen doen en op alles voorbereid zijn.

Reviews Blackburn Mammoth Anyvalve Minipomp- Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Blackburn Mammoth Anyvalve Minipomp- Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten