Blackburn Mammoth 2Stage Anyvalve Minipomp- Zwart

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Blackburn Mammoth 2Stage Anyvalve Minipomp- Zwart

  • Ontworpen voor banden met een groot volume, geschikt voor mountainbiken en wielrennen.
  • 2 modi: hoog volume (163 cm3 per slag) of hoge druk (64 cm3 per slag) voor snel en eenvoudig oppompen.
  • TwistGrip-vergrendeling voor een veilige pasvorm op het ventiel.
  • Inclusief een houder voor eenvoudig vervoer op de fiets.
  • Lichtgewicht met 168 gram.
  • Compatibel met Shrader- en Presta-ventielen.
  • Maximale druk van 120 PSI / 8 BAR.

Omschrijving

De Blackburn Mammoth 2Stage AnyValve Zwarte Mini Pomp is de ultieme keuze voor fietsers die op zoek zijn naar veelzijdigheid en efficiëntie bij het oppompen van alle soorten banden. Speciaal ontworpen voor banden met een groot volume, is deze mini-pomp perfect voor zowel mountainbiken als wielrennen en kan een maximale druk van 120 PSI / 8 BAR bereiken.

Wat deze mini-pomp onderscheidt, zijn de 2 mogelijke modi, waarmee je kunt kiezen tussen een hoog volume (163 cm3 per slag) of een hoge druk (64 cm3 per slag). Dit biedt je de flexibiliteit die nodig is voor snel en eenvoudig oppompen, ongeacht het type band dat je gebruikt. Bovendien zorgt het TwistGrip-slot ervoor dat de pomp stevig aan het ventiel is bevestigd met een eenvoudige kwartslag, waardoor luchtverlies tijdens het oppompen wordt voorkomen.

De Blackburn Mammoth 2Stage AnyValve Mini Pomp wordt geleverd met een bevestiging die tussen de bidonhouder en het frame van je fiets wordt bevestigd voor eenvoudig transport en directe toegang. Met een gewicht van slechts 168 gram is deze mini-pomp een essentiële toevoeging aan je fietsgereedschapsset en zorgt ervoor dat je voorbereid bent op elke situatie op de weg of op het parcours.

Over Blackburn

In 1975 was Jim Blackburn getuige van de opkomende fietscultuur en besefte dat hij een verschil kon maken. Dat hield in: denken vanuit het perspectief van de gebruiker met respect voor materialen en hun functionaliteit, om ongekende innovatie te bewerkstelligen. In de loop van de jaren heeft Blackburn deze principes toegepast om accessoires te bouwen waarmee mensen verder komen, meer kunnnen doen en op alles voorbereid zijn.

Reviews Blackburn Mammoth 2Stage Anyvalve Minipomp- Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Blackburn Mammoth 2Stage Anyvalve Minipomp- Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten