Mini gereedschap Park Tool IB-3

€ 29,95 € 24,95

Bespaar 17% (-€ 5,00)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Mini gereedschap Park Tool IB-3

  • Een compleet, makkelijk mee te nemen, gereedschap die de award winning I-Beam technology combineert met een complete range van noodgereedschappen:
  • 1.5, 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, en 8mm inbussleutel.
  • T25 star driver.
  • Platte schroevendraaier.
  • Composite verpakte bandenlichter.
  • 10, 9, 8 en 7-speed compatibele ketting tool.
  • Afmetingen ingevouwen: 3.5" x 1.6" x 1" (90mm x 40mm x 25mm).
  • Weegt 170 gram.

Omschrijving

De Mini gereedschap Park Tool IB-3 is een compact maar compleet gereedschap dat handig is om mee te nemen tijdens het fietsen. De bekroonde I-Beam technologie wordt gecombineerd met een volledig assortiment aan noodgereedschappen.

Dit gereedschap bevat inbus- en schroevendraaiers, waaronder 1.5, 2, 2.5, 3, 4, 5, 6 en 8mm inbussleutels, een T25 sterrenschroevendraaier, een platte schroevendraaier en een composietverpakte bandenlichter. Daarnaast is het uitgerust met een kettinggereedschap dat compatibel is met 10-, 9-, 8- en 7-speed kettingen.

Met een opgevouwen afmeting van slechts 3,5" x 1,6" x 1" (90 mm x 40 mm x 25 mm) en een gewicht van slechts 170 gram is dit gereedschap heel gemakkelijk mee te nemen tijdens het fietsen. Het is een onmisbaar hulpmiddel dat je in geval van nood altijd bij je wilt hebben!

Over Park Tool

Parktool is een merk dat zich exclusief bezighoudt met het vervaardigen van fietsgereedschappen. Het merk maakt innovatieve producten van hoge kwaliteit en biedt daarbij een geweldige service. Parktool is opgericht in1963 in Minnesota en is bij uitstek het merk voor fietsmonteurs geworden. Het Amerikaanse bedrijf heeft in de loop van de jaren vorm gekregen door samen te werken met kleine fietsenwinkels. Hierdoor konden ze continue producten maken die perfect pasten bij de behoeften van de markt. Vandaag de dag blijft het Parktool team er hard aan werken om de beste producten en service te kunnen bieden aan alle fietsmonteurs, zowel professionals als amateurs.

Reviews Mini gereedschap Park Tool IB-3

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Mini gereedschap Park Tool IB-3 kochten, kochten ook

Recent bekeken producten