Mini gereedschap Icetoolz

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Mini gereedschap Icetoolz

  • Extreem licht en compacte mini-gereedschap.
  • 8 in 1 tools (HEX 2/2,5/3/4/5/6 mm, PH2, flat).
  • Afmetingen: 90 x 33 x 15 mm.
  • Materiaal: Steel/plastic.
  • Gewicht: 132 g.

Omschrijving

De Mini gereedschap Icetoolz is een extreem licht en compact gereedschap dat perfect is voor fietsers die op zoek zijn naar een handige tool om mee te nemen tijdens hun ritten. Met 8 in 1 tools, waaronder HEX 2/2,5/3/4/5/6 mm, PH2 en flat, is dit gereedschap een must-have voor elke fietser.

De afmetingen van de Mini gereedschap Icetoolz zijn 90 x 33 x 15 mm, waardoor het gemakkelijk in je zak past. Het materiaal van het gereedschap is gemaakt van staal en plastic, wat zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur. Het gewicht van de Mini gereedschap Icetoolz is slechts 132 g, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is tijdens je fietstochten.

Of je nu een professionele fietser bent of gewoon een enthousiaste fietser, de Mini gereedschap Icetoolz is een handige tool die je altijd bij je moet hebben. Het is gemakkelijk te gebruiken en biedt alle essentiële tools die je nodig hebt om kleine reparaties aan je fiets uit te voeren. Bestel vandaag nog de Mini gereedschap Icetoolz en maak je fietservaring nog beter!

Over IceToolz

De producten van IceToolz worden in Taiwan geproduceerd. IceToolz staat wereldwijd bekend om z'n verscheidenheid aan robuust, nauwkeurig, duurzaam en aantrekkelijk geprijsd gereedschap speciaal voor fietsen. Dit merk heeft er keihard voor gewerkt deze reputatie te verdienen en heeft door de jaren heen een groot assortiment aan hoogwaardige gereedschappen geproduceerd. IceToolz gereedschap is te vinden in een groot aantal professionele en amateurwerkplaatsen.

Reviews Mini gereedschap Icetoolz

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Mini gereedschap Icetoolz kochten, kochten ook

Recent bekeken producten