Blackburn Airstik Anyvalve Pomp - Pewter

48-72hrs

Specificaties Blackburn Airstik Anyvalve Pomp - Pewter

  • Dubbelwerkend ontwerp voor efficiënte inflatie.
  • Anyvalve™ kop compatibel met Presta, Schrader en Dunlop ventielen.
  • 6061 aluminium constructie voor duurzaamheid en lichtgewicht.
  • Ergonomische, opvouwbare T-handgreep voor eenvoudige opslag.
  • Inclusief eenvoudig te installeren fietsbeugel.

Omschrijving

De Mini-pomp Blackburn AirStick Anyvalve Pewter is de perfecte keuze om uw banden snel en gemakkelijk op te pompen, ongeacht het type ventiel dat u gebruikt. Deze compacte en krachtige pomp is een juweeltje voor wielrenners en biedt uitzonderlijke prestaties.

Dankzij het dubbelwerkende ontwerp pompt de AirStick lucht zowel bij het indrukken als het uittrekken, wat minder inspanning en efficiënter oppompen betekent. Gelaste 6061 vliegtuigkwaliteit aluminium buizen bieden stijfheid en duurzaamheid, wat zorgt voor betrouwbare prestaties bij elk gebruik. Bovendien is de pompkop Anyvalve™ compatibel met Presta-, Schrader- en Dunlop-ventielen, waardoor de noodzaak van adapters of ingewikkelde aanpassingen wordt geëlimineerd.

De ergonomische T-vormige handgreep kan worden ingeklapt voor eenvoudige opslag, en de pomp wordt geleverd met een eenvoudig te installeren fietsbeugel die perfect onder de bidonhouder past. De Mini-pomp Blackburn AirStick Anyvalve Pewter is de ideale metgezel voor uw fietstochten, die moeiteloos oppompen en uitstekende prestaties biedt bij elke rit.

Over Blackburn

In 1975 was Jim Blackburn getuige van de opkomende fietscultuur en besefte dat hij een verschil kon maken. Dat hield in: denken vanuit het perspectief van de gebruiker met respect voor materialen en hun functionaliteit, om ongekende innovatie te bewerkstelligen. In de loop van de jaren heeft Blackburn deze principes toegepast om accessoires te bouwen waarmee mensen verder komen, meer kunnnen doen en op alles voorbereid zijn.

Reviews Blackburn Airstik Anyvalve Pomp - Pewter

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Blackburn Airstik Anyvalve Pomp - Pewter kochten, kochten ook

Recent bekeken producten