Ges Mini-Fietsbel Zwart

48-72hrs

Specificaties Ges Mini-Fietsbel Zwart

  • Gemaakt van staal.
  • 35mm diameter.
  • Referentieproduct: I905X10.
  • Te monteren op het stuur.
  • Voor stuur met een diameter van 22,2 mm.

Omschrijving

De Ges Mini-Fietsbel Zwart is een handige accessoire voor elke fietser. Deze fietsbel is gemaakt van duurzaam staal en heeft een diameter van 35mm. Het referentieproduct is I905X10, wat betekent dat het een betrouwbare en hoogwaardige fietsbel is.

Deze fietsbel kan eenvoudig worden gemonteerd op het stuur van je fiets. Het is geschikt voor sturen met een diameter van 22,2 mm. Met deze fietsbel kun je gemakkelijk en snel andere fietsers en voetgangers waarschuwen wanneer je hen nadert.

De Ges Mini-Fietsbel Zwart is een essentieel accessoire voor elke fietser die veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Het is een kleine investering die een groot verschil kan maken op de weg. Bestel deze fietsbel vandaag nog en geniet van een veiligere en plezierigere fietservaring!

Over Ges

Manufacturas GES S.A. begon hun industriële geschiedenis in 1941 en sinds de oprichting waren zij toegewijd aan de tweewielermarkt, zich specialiserend in de productie van fiets- en motorfietszadels. In 1990 begonnen ze met de productie van fietshelmen, pionierend in de productie van dit artikel.
Manufacturas GES S.A. houdt zich aan strenge kwaliteitsnormen en heeft de ISO 9001:2008 certificatie.

Reviews Ges Mini-Fietsbel Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietsbellen

Klanten die Ges Mini-Fietsbel Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten