Michelin 700 x 18/23C binnenband 52mm ventiel

€ 4,99
48-72hrs

Specificaties Michelin 700 x 18/23C binnenband 52mm ventiel

  • Ventiel lengte: 52mm.
  • Kleur: Zwart.
  • High resistance.
  • Maten: 700 x 18/25C.

Omschrijving

De Michelin 700 x 18/25C binnenband is verantwoordelijk voor het uitoefenen van druk op het wiel en maakt het makkelijker voor ons om met onze fietsen te rijden. Het is gemaakt van rubber en biedt een goede weerstand tegen externe elementen. Deze binnenband is zeer licht, met een 52 mm ventiellengte; het is ideaal voor gebruik in de stad of op tour.

Over Michelin

In 1889 runden twee broers, Édouard Michelin en André Michelin, een rubberfabriek in Clermont-Ferrand, Frankrijk. Op een dag verscheen er een fietser wiens luchtband gerepareerd moest worden in de fabriek. Zijn fiets werd gerepareerd, maar na een paar meter ging het weer mis. Ondanks de tegenslag was Édouard enthousiast over de luchtband en werkte hij samen met zijn broer aan het maken van hun eigen fietsband. In 1891 verkreeg Michelin zijn eerste patent voor een afneembare fietsband.

Het merk Michelin, van Franse oorsprong, ontwikkelt, produceert en verkoopt momenteel banden voor alle soorten voertuigen, van vliegtuigen tot auto's, tweewielers, civiele techniek, metro's, landbouw en vrachtwagens. We richten ons uiteraard op alle banden en banden voor stads- en racefietsen die het merk beschikbaar heeft.

Andere producten van Binnenbanden

Klanten die Michelin 700 x 18/23C binnenband 52mm ventiel kochten, kochten ook

Recent bekeken producten