Michelin Protek Band 700x35c reflecterende band Zwart

€ 18,95 € 18,95

Kies je maat, voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Michelin Protek Band 700x35c reflecterende band Zwart

     
 • Protek MAX: 1 mm lekvrije wapening.
 •  
 • Gewicht: 595 gr.
 •  
 • TPI: 22
 •  
 • Druk: minimaal 2,5 bar.
 •  
 • Reflecterende zijwand.

Omschrijving

De Michelin Protek Band 700x35c reflecterende band Zwart is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een band die zowel duurzaam als veilig is. Deze band heeft een grootte van 700 x 35c (ETRTO 622x37) en is voorzien van een Protek MAX wapening van 1 mm, waardoor de kans op lekrijden aanzienlijk wordt verminderd. Met een gewicht van 595 gr en een TPI van 22 is deze band ook nog eens licht en soepel in gebruik.

De Michelin Protek Band 700x35c reflecterende band Zwart is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van fietsers die op zoek zijn naar extra veiligheid tijdens het fietsen. De reflecterende zijwand zorgt ervoor dat je beter zichtbaar bent in het donker, waardoor je veiliger kunt fietsen. Daarnaast heeft deze band een minimale druk van 2,5 bar, wat zorgt voor een goede grip op de weg en een comfortabele rit.

Al met al is de Michelin Protek Band 700x35c reflecterende band Zwart een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een duurzame, veilige en comfortabele band. Of je nu op zoek bent naar een band voor dagelijks gebruik of voor lange fietstochten, deze band zal je niet teleurstellen.

Over Michelin

In 1889 runden twee broers, Édouard Michelin en André Michelin, een rubberfabriek in Clermont-Ferrand, Frankrijk. Op een dag verscheen er een fietser wiens luchtband gerepareerd moest worden in de fabriek. Zijn fiets werd gerepareerd, maar na een paar meter ging het weer mis. Ondanks de tegenslag was Édouard enthousiast over de luchtband en werkte hij samen met zijn broer aan het maken van hun eigen fietsband. In 1891 verkreeg Michelin zijn eerste patent voor een afneembare fietsband.

Het merk Michelin, van Franse oorsprong, ontwikkelt, produceert en verkoopt momenteel banden voor alle soorten voertuigen, van vliegtuigen tot auto's, tweewielers, civiele techniek, metro's, landbouw en vrachtwagens. We richten ons uiteraard op alle banden en banden voor stads- en racefietsen die het merk beschikbaar heeft.

Reviews Michelin Protek Band 700x35c reflecterende band Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Michelin Protek Band 700x35c reflecterende band Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten