Michelin Lithion 3 Vouwband Rood

€ 27,95 € 24,95

Bespaar 11% (-€ 3,00)

Kies je maat, voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Michelin Lithion 3 Vouwband Rood

  • De Michelin Lithion 3 is zeer duurzaam en staat bekent om zijn prestaties.
  • Overlappend 3x60 tpi ESC extra supple casing versterkt met resistent crown ply tegen gaatjes voor een comfortabele rit met resistentie tegen lekken.
  • Herringbone profiel, silica compound.
  • Two-tone Silica gebaseerd profiel met glad center en chevron shoulder rubber.
  • Gewicht: 230gr.
  • Maten: 23-622 (700*23c), 25-622 (700*25c).

Omschrijving

Michelin Lithion 3 vouwband in rood is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar duurzaamheid en prestaties. Deze band staat bekend om zijn lange levensduur en betrouwbare prestaties, waardoor hij ideaal is voor zowel dagelijkse ritten als lange afstanden.

De band is voorzien van een overlappend 3x60 tpi ESC extra soepele behuizing, versterkt met een resistent kroonlaag tegen gaatjes. Dit zorgt voor een comfortabele rit met een hoge weerstand tegen lekken. Het herringbone profiel en de silica compound zorgen voor een uitstekende grip op zowel droge als natte wegen.

De Michelin Lithion 3 vouwband is verkrijgbaar in twee maten: 23-622 (700*23c) en 25-622 (700*25c). Met een gewicht van slechts 230 gram is deze band ook nog eens licht van gewicht, wat bijdraagt aan een soepele en efficiënte rit.

Over Michelin

In 1889 runden twee broers, Édouard Michelin en André Michelin, een rubberfabriek in Clermont-Ferrand, Frankrijk. Op een dag verscheen er een fietser wiens luchtband gerepareerd moest worden in de fabriek. Zijn fiets werd gerepareerd, maar na een paar meter ging het weer mis. Ondanks de tegenslag was Édouard enthousiast over de luchtband en werkte hij samen met zijn broer aan het maken van hun eigen fietsband. In 1891 verkreeg Michelin zijn eerste patent voor een afneembare fietsband.

Het merk Michelin, van Franse oorsprong, ontwikkelt, produceert en verkoopt momenteel banden voor alle soorten voertuigen, van vliegtuigen tot auto's, tweewielers, civiele techniek, metro's, landbouw en vrachtwagens. We richten ons uiteraard op alle banden en banden voor stads- en racefietsen die het merk beschikbaar heeft.

Reviews Michelin Lithion 3 Vouwband Rood

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Michelin Lithion 3 Vouwband Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten