Michelin Lithion 2 Vouwband Rood

€ 24,70 € 21,99

Bespaar 11% (-€ 2,71)

48-72hrs

Specificaties Michelin Lithion 2 Vouwband Rood

  • De Michelin Lithion 2 is zeer duurzaam en staat bekent om zijn prestaties.
  • Overlappend 60 tpi ESC extra supple casing versterkt met resistent crown ply tegen gaatjes voor een comfortabele rit met resistentie tegen lekken.
  • Herringbone profiel, silica compound.
  • Two-tone Silica gebaseerd profiel met glad center en chevron shoulder rubber.
  • Gewicht: 230gr.
  • Maten: 23-622 (700*23c), 25-622 (700*25c).

Omschrijving

De Michelin Lithion2 band in het rood heeft een opvallende kleur waarmee je overal opvalt. Het is een band die perfect aan de grond hecht en je een uitstekende grip geeft, zodat je met totale veiligheid en comfort kunt rijden. is ook gemaakt met een zeer lekvaste behuizing. Het centrale deel van het oppervlak van de hoes heeft een visgraatpatroon van siliconen waardoor de grip op het asfalt nog groter is.

Over Michelin

In 1889 runden twee broers, Édouard Michelin en André Michelin, een rubberfabriek in Clermont-Ferrand, Frankrijk. Op een dag verscheen er een fietser wiens luchtband gerepareerd moest worden in de fabriek. Zijn fiets werd gerepareerd, maar na een paar meter ging het weer mis. Ondanks de tegenslag was Édouard enthousiast over de luchtband en werkte hij samen met zijn broer aan het maken van hun eigen fietsband. In 1891 verkreeg Michelin zijn eerste patent voor een afneembare fietsband.

Het merk Michelin, van Franse oorsprong, ontwikkelt, produceert en verkoopt momenteel banden voor alle soorten voertuigen, van vliegtuigen tot auto's, tweewielers, civiele techniek, metro's, landbouw en vrachtwagens. We richten ons uiteraard op alle banden en banden voor stads- en racefietsen die het merk beschikbaar heeft.

Reviews Michelin Lithion 2 Vouwband Rood

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietsbanden

Klanten die Michelin Lithion 2 Vouwband Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten