Michelin Dynamic Sport Band Wit

€ 14,95 Van € 11,49

Bespaar 23% (-€ 3,46)

3 Reviews
100% of 100

48-72hrs

Specificaties Michelin Dynamic Sport Band Wit

 • Lichtgewicht skinwalls wegen minder en verbeteren de fietskwaliteit.
 • Deze duurzame roadband is geschikt voor wie dagelijks op de fiets zit. Het is een stevige, efficiente en zeer goedkope band.
 • Oppompen tot: 6/8 Bar en 87/116 PSI.
 • Gewicht: 290gr.
 • TPI: 30.

Omschrijving

De Michelin Dynamic Sport Band Wit is een lichtgewicht band die zorgt voor een verbeterde fietskwaliteit. De skinwalls zijn dunner en wegen minder, waardoor je sneller en efficiënter kunt fietsen. Deze band is perfect voor dagelijks gebruik en is zeer duurzaam.

De Michelin Dynamic Sport Band Wit is een stevige en efficiënte band die geschikt is voor alle soorten fietsers. Of je nu een beginner bent of een ervaren fietser, deze band zal je niet teleurstellen. Bovendien is deze band zeer goedkoop, waardoor het een uitstekende keuze is voor wie op zoek is naar een kwalitatieve band zonder de bank te breken.

De Michelin Dynamic Sport Band Wit kan opgepompt worden tot 6/8 Bar en 87/116 PSI. Met een gewicht van slechts 290gr en een TPI van 30, is deze band een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een lichtgewicht en duurzame band. Kortom, de Michelin Dynamic Sport Band Wit is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een kwalitatieve en betaalbare band voor dagelijks gebruik.

Over Michelin

In 1889 runden twee broers, Édouard Michelin en André Michelin, een rubberfabriek in Clermont-Ferrand, Frankrijk. Op een dag verscheen er een fietser wiens luchtband gerepareerd moest worden in de fabriek. Zijn fiets werd gerepareerd, maar na een paar meter ging het weer mis. Ondanks de tegenslag was Édouard enthousiast over de luchtband en werkte hij samen met zijn broer aan het maken van hun eigen fietsband. In 1891 verkreeg Michelin zijn eerste patent voor een afneembare fietsband.

Het merk Michelin, van Franse oorsprong, ontwikkelt, produceert en verkoopt momenteel banden voor alle soorten voertuigen, van vliegtuigen tot auto's, tweewielers, civiele techniek, metro's, landbouw en vrachtwagens. We richten ons uiteraard op alle banden en banden voor stads- en racefietsen die het merk beschikbaar heeft.

Reviews Michelin Dynamic Sport Band Wit

5/5

100%

3 review(s)

5 Stars

3

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. suscribeme

  100%
  Vertaald uit het Spaans - Toon originele tekst Toon vertaling

  Goede esthetiek en kwaliteit

 2. pabloenriqueguntin

  100%
  Vertaald uit het Spaans - Toon originele tekst Toon vertaling

  Uitstekende kwaliteit, kleurrijk, goedkoop en het is echt geweldig.

  Uitstekende kwaliteit, kleurrijk, goedkoop en het is echt geweldig. Deze Michelin-banden zijn de beste koop die u kunt doen.

 3. hisham681

  100%
  Vertaald uit het Frans - Toon originele tekst Toon vertaling

  zeer goed, zeer goed product

Andere producten van Fietsbanden

Klanten die Michelin Dynamic Sport Band Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten