Michelin Dynamic Sport Band 700x23c Blauw

€ 13,65 € 11,40

Bespaar 16% (-€ 2,25)

48-72hrs

Specificaties Michelin Dynamic Sport Band 700x23c Blauw

  • Lichtgewicht skinwalls wegen minder en verbeteren de fietskwaliteit.
  • Deze duurzame roadband is geschikt voor wie dagelijks op de fiets zit. Het is een stevige, efficiente en zeer goedkope band.
  • Oppompen tot: 6/8 Bar en 87/116 PSI.
  • Gewicht: 290gr.
  • TPI: 30.
  • Maten: 23-622 (700*23c).

Omschrijving

De Michelin Dynamic Sport is een lichtgewicht en economische band. Hoewel het een band in de midden-lage klasse is, is zijn kwaliteit superieur aan vele andere vergelijkbaar geprijsde modellen. De band is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals rood, wit, blauw en zwart.

Over Michelin

In 1889 runden twee broers, Édouard Michelin en André Michelin, een rubberfabriek in Clermont-Ferrand, Frankrijk. Op een dag verscheen er een fietser wiens luchtband gerepareerd moest worden in de fabriek. Zijn fiets werd gerepareerd, maar na een paar meter ging het weer mis. Ondanks de tegenslag was Édouard enthousiast over de luchtband en werkte hij samen met zijn broer aan het maken van hun eigen fietsband. In 1891 verkreeg Michelin zijn eerste patent voor een afneembare fietsband.

Het merk Michelin, van Franse oorsprong, ontwikkelt, produceert en verkoopt momenteel banden voor alle soorten voertuigen, van vliegtuigen tot auto's, tweewielers, civiele techniek, metro's, landbouw en vrachtwagens. We richten ons uiteraard op alle banden en banden voor stads- en racefietsen die het merk beschikbaar heeft.

Andere producten van Banden

Klanten die Michelin Dynamic Sport Band 700x23c Blauw kochten, kochten ook

Recent bekeken producten