Miche XMH Crankarm 165mm - Zwart

€ 99,00 € 69,95

Bespaar 29% (-€ 29,05)

4-5 Werkdagen

Specificaties Miche XMH Crankarm 165mm - Zwart

  • Materiaal: CNC gesmeed aluminium
  • Compatibiliteit: ISIS-bout - ISIS-as - ISIS-as
  • Lengte: 165mm
  • Gewicht: 520g

Omschrijving

De Miche XMH Crankarm 165mm Zwart is een hoogwaardig product dat is ontworpen voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame crankarm. Deze crankarm is gemaakt van C C-gesmeed aluminium, wat zorgt voor een uitstekende sterkte en duurzaamheid. Het zwarte ontwerp geeft de crankarm een stijlvolle uitstraling die perfect past bij elke fiets.

Deze crankarm is compatibel met ISIS-bouten, ISIS-assen en ISIS-as, waardoor het een veelzijdig product is dat geschikt is voor verschillende soorten fietsen. Met een lengte van 165mm is deze crankarm geschikt voor fietsers van verschillende lengtes en biedt het een comfortabele en efficiënte rijervaring.

Met een gewicht van slechts 520g is deze crankarm lichtgewicht en zorgt het voor een snelle en responsieve rit. Het is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een hoogwaardige crankarm die hen kan helpen hun prestaties te verbeteren en hun rijervaring te verbeteren.

Over Miche

Miche is opgericht in 1919. 90 jaar ervaring en een schat aan kennis en ervaring, maakt Miche één van de toonaangevende wereldwijde leveranciers vann speciale onderdelen voor fietsen. De speciale onderdelen voor bikes (weg, track en bergen) worden volledig ontworpen en geproduceerd in Italië.

Om zijn producten te bouwen, maakt Miche gebruik van de meest innovatieve technologieën, productieprocessen en de beste materialen: carbon, lichte legeringen en composietmaterialen. Om de functionaliteit te valideren, worderen er constant keuringen uitgevoerd binnen het bedrijf en direct op de weg.

De passie voor fietsen is van generatie op generatie doorgegeven en is te zien in alle stappen. De technici werken met veel professionaliteit en geven elk deel van het proces de liefde en zorg die het verdient. Om de prestaties en de sterkte van de componenten te controleren, worden tests uitgevoerd in het bedrijf, laboratoriumanalyses en worden de onderdelen voortdurend getest, zowel in de fabriek als op de weg.

Reviews Miche XMH Crankarm 165mm - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Crankarmen

Klanten die Miche XMH Crankarm 165mm - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten