Miche Supertype Zadelpen - Zwart

€ 74,95 € 54,95

Bespaar 27% (-€ 20,00)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Miche Supertype Zadelpen - Zwart

  • Materiaal: Alloy 6062, CNC afgewerkt, gepolijst en vervolgens anonised.
  • Aerodynamisch design.
  • Buiten diameter: 27.2mm.
  • Lengte: 220mm.
  • Kleur: Zwart.
  • One Lockring volt.
  • Twee delig zadel clamp design.
  • Conexion systeem tussen de twee delen van de Zadelpen.

Omschrijving

De Miche Supertype Zadelpen is een hoogwaardig product dat is ontworpen voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame zadelpen. Deze zadelpen is gemaakt van Alloy 6062, dat CNC is afgewerkt, gepolijst en vervolgens geanodiseerd om een ​​gladde en duurzame afwerking te bieden. Het aerodynamische ontwerp van de zadelpen zorgt voor een betere luchtstroom en vermindert de weerstand tijdens het fietsen.

De buiten diameter van de zadelpen is 27,2 mm en de lengte is 220 mm, wat betekent dat deze zadelpen geschikt is voor de meeste fietsen. De zwarte kleur geeft de zadelpen een stijlvolle uitstraling die bij elke fiets past. De One Lockring volt zorgt voor een veilige en stevige bevestiging van het zadel aan de zadelpen.

De Miche Supertype Zadelpen heeft ook een uniek twee delig zadel clamp design, dat zorgt voor een betere stabiliteit en een betere verdeling van de druk op het zadel. Het conexion systeem tussen de twee delen van de zadelpen zorgt voor een betere krachtoverbrenging en vermindert de kans op breuk of beschadiging van de zadelpen.

Al met al is de Miche Supertype Zadelpen een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een hoogwaardige en duurzame zadelpen die zorgt voor een betere prestatie en comfort tijdens het fietsen.

Over Miche

Miche is opgericht in 1919. 90 jaar ervaring en een schat aan kennis en ervaring, maakt Miche één van de toonaangevende wereldwijde leveranciers vann speciale onderdelen voor fietsen. De speciale onderdelen voor bikes (weg, track en bergen) worden volledig ontworpen en geproduceerd in Italië.

Om zijn producten te bouwen, maakt Miche gebruik van de meest innovatieve technologieën, productieprocessen en de beste materialen: carbon, lichte legeringen en composietmaterialen. Om de functionaliteit te valideren, worderen er constant keuringen uitgevoerd binnen het bedrijf en direct op de weg.

De passie voor fietsen is van generatie op generatie doorgegeven en is te zien in alle stappen. De technici werken met veel professionaliteit en geven elk deel van het proces de liefde en zorg die het verdient. Om de prestaties en de sterkte van de componenten te controleren, worden tests uitgevoerd in het bedrijf, laboratoriumanalyses en worden de onderdelen voortdurend getest, zowel in de fabriek als op de weg.

Reviews Miche Supertype Zadelpen - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Zadelpennen

Klanten die Miche Supertype Zadelpen - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten