Miche Supertype Zadelpen - Rood

€ 74,95 € 54,95

Bespaar 27% (-€ 20,00)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Miche Supertype Zadelpen - Rood

  • Materiaal: Alloy 6062, CNC afgewerkt, gepolijst en vervolgens anonised.
  • Aerodynamisch design.
  • Buiten diameter: 27.2mm.
  • Lengte: 220mm.
  • Kleur: Rood.
  • Lockring bout voor meer veiligheid.
  • Twee delig zadel clamp design.
  • Conexion systeem tussen de twee delen van de Zadelpen.

Omschrijving

De Miche Supertype Zadelpen in het rood is een hoogwaardig product voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en stijlvolle zadelpen. Gemaakt van Alloy 6062 en CNC afgewerkt, gepolijst en vervolgens geanodiseerd, is deze zadelpen duurzaam en bestand tegen slijtage.

Het aerodynamische ontwerp van de Miche Supertype Zadelpen zorgt voor minder luchtweerstand en een betere prestatie tijdens het fietsen. Met een buiten diameter van 27.2mm en een lengte van 220mm past deze zadelpen op de meeste fietsen.

De rode kleur van de Miche Supertype Zadelpen geeft een opvallende en stijlvolle uitstraling aan je fiets. De lockring bout zorgt voor extra veiligheid en het twee delig zadel clamp design zorgt voor een stevige bevestiging van het zadel. Het conexion systeem tussen de twee delen van de Zadelpen zorgt voor een stabiele en veilige verbinding.

Over Miche

Miche is opgericht in 1919. 90 jaar ervaring en een schat aan kennis en ervaring, maakt Miche één van de toonaangevende wereldwijde leveranciers vann speciale onderdelen voor fietsen. De speciale onderdelen voor bikes (weg, track en bergen) worden volledig ontworpen en geproduceerd in Italië.

Om zijn producten te bouwen, maakt Miche gebruik van de meest innovatieve technologieën, productieprocessen en de beste materialen: carbon, lichte legeringen en composietmaterialen. Om de functionaliteit te valideren, worderen er constant keuringen uitgevoerd binnen het bedrijf en direct op de weg.

De passie voor fietsen is van generatie op generatie doorgegeven en is te zien in alle stappen. De technici werken met veel professionaliteit en geven elk deel van het proces de liefde en zorg die het verdient. Om de prestaties en de sterkte van de componenten te controleren, worden tests uitgevoerd in het bedrijf, laboratoriumanalyses en worden de onderdelen voortdurend getest, zowel in de fabriek als op de weg.

Reviews Miche Supertype Zadelpen - Rood

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Zadelpennen

Klanten die Miche Supertype Zadelpen - Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten