Miche Supertype Zadelpen - Blauw

€ 74,95 € 54,95

Bespaar 27% (-€ 20,00)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Miche Supertype Zadelpen - Blauw

  • Materiaal: Alloy 6062, CNC afgewerkt, gepolijst en vervolgens anonised.
  • Aerodynamisch design.
  • Buiten diameter: 27.2mm.
  • Lengte: 220mm.
  • Kleur: Blauw.
  • Lockring bout voor meer veiligheid.
  • Twee delig zadel clamp design.
  • Conexion systeem tussen de twee delen van de Zadelpen.

Omschrijving

De Miche Supertype Zadelpen in het blauw is een hoogwaardig product voor de veeleisende fietser. De zadelpen is gemaakt van Alloy 6062 en is CNC afgewerkt, gepolijst en vervolgens geanodiseerd. Dit zorgt voor een duurzame en sterke zadelpen die lang meegaat.

Het aerodynamische design van de Miche Supertype Zadelpen zorgt voor minder luchtweerstand tijdens het fietsen. Dit kan resulteren in hogere snelheden en beter prestaties op de fiets. De buiten diameter van de zadelpen is 27.2mm en de lengte is 220mm.

De Miche Supertype Zadelpen is uitgerust met een lockring bout voor meer veiligheid tijdens het fietsen. Het twee delig zadel clamp design zorgt voor een stevige en stabiele bevestiging van het zadel op de zadelpen. Het conexion systeem tussen de twee delen van de zadelpen zorgt voor een optimale krachtoverbrenging tijdens het fietsen.

Over Miche

Miche is opgericht in 1919. 90 jaar ervaring en een schat aan kennis en ervaring, maakt Miche één van de toonaangevende wereldwijde leveranciers vann speciale onderdelen voor fietsen. De speciale onderdelen voor bikes (weg, track en bergen) worden volledig ontworpen en geproduceerd in Italië.

Om zijn producten te bouwen, maakt Miche gebruik van de meest innovatieve technologieën, productieprocessen en de beste materialen: carbon, lichte legeringen en composietmaterialen. Om de functionaliteit te valideren, worderen er constant keuringen uitgevoerd binnen het bedrijf en direct op de weg.

De passie voor fietsen is van generatie op generatie doorgegeven en is te zien in alle stappen. De technici werken met veel professionaliteit en geven elk deel van het proces de liefde en zorg die het verdient. Om de prestaties en de sterkte van de componenten te controleren, worden tests uitgevoerd in het bedrijf, laboratoriumanalyses en worden de onderdelen voortdurend getest, zowel in de fabriek als op de weg.

Reviews Miche Supertype Zadelpen - Blauw

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Miche Supertype Zadelpen - Blauw kochten, kochten ook

Recent bekeken producten