Miche Primato Syntesi Achternaaf 32 Gaats - Zwart

€ 105,00
4-5 Werkdagen

Specificaties Miche Primato Syntesi Achternaaf 32 Gaats - Zwart

  • Naafmateriaal: gesmeed 6061 T6 aluminium
  • Zwart geanodiseerd TT
  • Vrijloopmateriaal 7075-T6
  • 32 holes
  • CA / SH / XDR-compatibiliteit
  • Breedte 100mm
  • Gewicht: 100g

Omschrijving

De Miche Primato Syntesi Achternaaf is een hoogwaardige achternaaf die perfect is voor fietsers die op zoek zijn naar betrouwbaarheid en prestaties. Deze naaf is gemaakt van gesmeed 6061 T6 aluminium, wat zorgt voor een uitstekende sterkte en duurzaamheid. Bovendien is de naaf zwart geanodiseerd, wat zorgt voor een strakke en stijlvolle uitstraling.

De vrijloop van de Miche Primato Syntesi Achternaaf is gemaakt van 7075-T6 materiaal, wat zorgt voor een soepele en betrouwbare werking. Met 32 gaten is deze naaf geschikt voor een breed scala aan fietswielen en biedt het de flexibiliteit die nodig is voor verschillende soorten fietsen.

De Miche Primato Syntesi Achternaaf is compatibel met CA / SH / XDR, wat betekent dat het kan worden gebruikt met een breed scala aan cassettes en versnellingssystemen. Met een breedte van 100mm en een gewicht van slechts 100g is deze naaf een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een lichtgewicht en betrouwbare achternaaf.

Over Miche

Miche is opgericht in 1919. 90 jaar ervaring en een schat aan kennis en ervaring, maakt Miche één van de toonaangevende wereldwijde leveranciers vann speciale onderdelen voor fietsen. De speciale onderdelen voor bikes (weg, track en bergen) worden volledig ontworpen en geproduceerd in Italië.

Om zijn producten te bouwen, maakt Miche gebruik van de meest innovatieve technologieën, productieprocessen en de beste materialen: carbon, lichte legeringen en composietmaterialen. Om de functionaliteit te valideren, worderen er constant keuringen uitgevoerd binnen het bedrijf en direct op de weg.

De passie voor fietsen is van generatie op generatie doorgegeven en is te zien in alle stappen. De technici werken met veel professionaliteit en geven elk deel van het proces de liefde en zorg die het verdient. Om de prestaties en de sterkte van de componenten te controleren, worden tests uitgevoerd in het bedrijf, laboratoriumanalyses en worden de onderdelen voortdurend getest, zowel in de fabriek als op de weg.

Reviews Miche Primato Syntesi Achternaaf 32 Gaats - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Achternaven

Klanten die Miche Primato Syntesi Achternaaf 32 Gaats - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten