Miche Primato Syntesi Voornaaf 28 Gaats - Zwart

€ 105,00
4-5 Werkdagen

Specificaties Miche Primato Syntesi Voornaaf 28 Gaats - Zwart

  • Naafmateriaal: gesmeed 6061 T6 aluminium
  • Zwart geanodiseerd TT
  • 28 gaten
  • Schroef 9mm
  • Breedte 100mm
  • Gewicht: 100g

Omschrijving

De Miche Primato Syntesi Voornaaf 28 Gaats Zwart is een hoogwaardige voornaaf die perfect is voor fietsers die op zoek zijn naar betrouwbaarheid en prestaties. Deze voornaaf is gemaakt van gesmeed 6061 T6 aluminium, wat zorgt voor een uitstekende sterkte en duurzaamheid. Bovendien is de voornaaf zwart geanodiseerd, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling.

Met een breedte van 100mm en een gewicht van slechts 360 gram is deze voornaaf licht en gemakkelijk te hanteren. Het is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en hoogwaardige voornaaf voor hun fiets. Bestel vandaag nog de Miche Primato Syntesi Voornaaf 28 Gaats Zwart en geniet van een soepele en efficiënte rit!

Over Miche

Miche is opgericht in 1919. 90 jaar ervaring en een schat aan kennis en ervaring, maakt Miche één van de toonaangevende wereldwijde leveranciers vann speciale onderdelen voor fietsen. De speciale onderdelen voor bikes (weg, track en bergen) worden volledig ontworpen en geproduceerd in Italië.

Om zijn producten te bouwen, maakt Miche gebruik van de meest innovatieve technologieën, productieprocessen en de beste materialen: carbon, lichte legeringen en composietmaterialen. Om de functionaliteit te valideren, worderen er constant keuringen uitgevoerd binnen het bedrijf en direct op de weg.

De passie voor fietsen is van generatie op generatie doorgegeven en is te zien in alle stappen. De technici werken met veel professionaliteit en geven elk deel van het proces de liefde en zorg die het verdient. Om de prestaties en de sterkte van de componenten te controleren, worden tests uitgevoerd in het bedrijf, laboratoriumanalyses en worden de onderdelen voortdurend getest, zowel in de fabriek als op de weg.

Reviews Miche Primato Syntesi Voornaaf 28 Gaats - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Voornaven

Klanten die Miche Primato Syntesi Voornaaf 28 Gaats - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten