Miche Primato Pista/Pista Track Navenset 36 Gaats - Zwart

€ 195,00
4-5 Werkdagen

Specificaties Miche Primato Pista/Pista Track Navenset 36 Gaats - Zwart

  • Voor- en achtercarrosserie AL 6061 T6
  • Materiaal: staal
  • Wrijvingskegelverstelsysteem
  • Afgedichte lagers
  • Fixed/Fixed
  • Fixed 35x24 tpi-compatibiliteit
  • Vooras: 9mm
  • Achteras: 10mm
  • Perforatie: 36
  • Gewicht: 502g

Omschrijving

De Miche Primato Pista/Pista Track Navenset 36 Gaats Zwart is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar betrouwbare en duurzame naven voor hun fiets. Deze set bestaat uit een voor- en achtercarrosserie van AL 6061 T6 en is gemaakt van staal, wat zorgt voor een stevige en stabiele constructie.

De naven zijn voorzien van een wrijvingskegelverstelsysteem en afgedichte lagers, wat zorgt voor een soepele en efficiënte werking. De Fixed/Fixed compatibiliteit maakt deze naven geschikt voor verschillende soorten fietsen en rijstijlen.

De vooras heeft een diameter van 9mm en de achteras heeft een diameter van 10mm. De set heeft een perforatie van 36 en weegt slechts 502g, wat zorgt voor een lichtgewicht en wendbaar gevoel tijdens het fietsen.

Kortom, de Miche Primato Pista/Pista Track Navenset 36 Gaats Zwart is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar betrouwbare en duurzame naven voor hun fiets. Met de hoogwaardige materialen en het efficiënte ontwerp biedt deze set een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Over Miche

Miche is opgericht in 1919. 90 jaar ervaring en een schat aan kennis en ervaring, maakt Miche één van de toonaangevende wereldwijde leveranciers vann speciale onderdelen voor fietsen. De speciale onderdelen voor bikes (weg, track en bergen) worden volledig ontworpen en geproduceerd in Italië.

Om zijn producten te bouwen, maakt Miche gebruik van de meest innovatieve technologieën, productieprocessen en de beste materialen: carbon, lichte legeringen en composietmaterialen. Om de functionaliteit te valideren, worderen er constant keuringen uitgevoerd binnen het bedrijf en direct op de weg.

De passie voor fietsen is van generatie op generatie doorgegeven en is te zien in alle stappen. De technici werken met veel professionaliteit en geven elk deel van het proces de liefde en zorg die het verdient. Om de prestaties en de sterkte van de componenten te controleren, worden tests uitgevoerd in het bedrijf, laboratoriumanalyses en worden de onderdelen voortdurend getest, zowel in de fabriek als op de weg.

Reviews Miche Primato Pista/Pista Track Navenset 36 Gaats - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Naafsets

Klanten die Miche Primato Pista/Pista Track Navenset 36 Gaats - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten